Vraag & Antwoord

Games

GTA doet het niet!!

Anoniem
Van der Jean
5 antwoorden
 • Help!

  Ik heb het spel GTA 3 geïnstalleerd met cd1 en als ik hem dan start met cd2 erin (zoals gevraagd) komt alleen een vakje in het midden van het scherm met het Rockstar logo. Verder doet ie niets!

  Ik heb een AMD Athlon 2000+ (1,667) en 320 mb int. geheugen met een Gigabyte ati radeon 9000 64mb. Daarbij heb ik windows xp professional nederlandse versie.

  Kan iemand mij helpen? Pleaeaease?

  Bij voorbaat dank,

  Jean
 • nog maals herintalleren als het dan nog niet wil lukken, kijk eens welke achtergrondprogs er draaien tijdens installatie, zet zoveel mogelijk af (zeker virusscaner, die kan soms installaties storen door ze te scannen), als het dan nog niet lukt eens installeren bij een vriend op zijn pc, als et daar niet lukt wil dit zeggen dat jouw cd corrupt zijn (foute, beschadigde bestanden enz..) als het daar wel lukt ligt het aan je OS (xp in uw geval), ofwel heb je niet de goede drivers, kijk ook eens of je niet directx 8.1 nodig hebt om dit spel te splen en of die geinstalleerd is.
  of nu nog het stomste, brows eens door je installatie cd en kijk of je niet o de verkeerde exe file drukt om het boeltjete installeren (klinkt ongelooflijk stom, maar ik heb het eens gehad, er stonden 2 setu icoontje op cd en ik gebruikte het verkeerde :oops: )
  als je het niet kan oplossen ligt het waarschijnlijk aan het feit dat gta3 XP prof misschien niet ondersteund, maar dat zou mij verwonderen.
  veel plezier ermee :wink:
 • ik heb precies hetzelfde meegemaakt,
  en het probleem is dat je waarschijnlijk niet de goeie drivers hebt.
  je moet van de nvidia site http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09 de driver halen dan doet ie als het goed is wel.
  als ie het dan nog niet doet kun je beter voor een nieuwe versie zorgen
 • Nvidia…maarre is dat wel goed met mijn ati radeon grafische kaart?

  Bedankt
 • Nee dat is niet goed voor je ATI kaart.

  Je moet op www.ati.com zijn voor de Catalyst 2.5 drivers.
  [b:7b07f2a587]Windows XP & 2000[/b:7b07f2a587]
  Catalyst Display Driver v6.13.10.6218
  Date: Dec 9, 2002
  Size: 5.43Mb
  Download Hier

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.