Vraag & Antwoord

Games

Games taboe in C!T???

Anoniem
None
39 antwoorden
 • Begrijpt iemand waarom er in Computer!Totaal niet of nauwelijks aandacht is voor games? Ik niet dus en volgens mij geldt dat voor meer mensen. Als ik alle aandacht op bijv. de HCC-dagen zie voor games, snap ik dit dus echt niet. O ja, reageren naar de redactie heeft geen zin, want antwoord krijg je niet. Misschien dat we met z'n allen eens wat meer druk uit kunnen oefenen?!
  Groeten, Bert
 • Naar mijn weten is de C!T een PC blad, dus geen gamesblad.
 • mischien moet je dan iets anders lezen,
  ik heb er niet zo'n last van hoor en het blad heet ook niet Games totaal
  maar computer totaal
 • En naar mijn weten speel je games op een pc. Of zullen we dan ook maar geen aandacht meer schenken aan Word, Videobewerking en Internet?
  Bert
 • Alsje nou wat langer lid zou zijn van de HCC, zou je weten dat ze de games-sectie begin 2002 hebben afgeschaft :)
 • Aangezien ik al zo'n tien jaar lid ben, vertel je me niks nieuws. Maar het verklaart nog steeds niet waarom we er zo nodig opeens vanaf moesten. Behalve de bijlage Grand Theft Auto 3 heb ik het laatste jaar zelfs nog niet één berichtje gelezen. Wel maandelijks pagina's vol over allerhande andere zaken.
  Bert
 • Ik denk dat het wat anders ligt. IDG geeft een hele reeks aan computerbladen uit, waar CT er maar een is. Ben zo niet op de hoogte van alle bladen, maar daar zal vast wel een gamesblad tussen zitten. De marges zijn voor IDG ook kleiner geworden, zodat ze dus niet zo snel geneigd zullen zijn, dingen dubbel te doen. Kijk eens op http://www.gamez.nl/ , wellicht vind je daar de hoed zowel als de rand.
 • Ga de kiosk/sigarenwinkel binnen

  -Pu
  -Gamequest
  -Pczone
  -Pcgameplay

  Zat bladen met pc-games. Er zijn nog wel wat meer bladen maar die zijn engels.
 • ik vind ook wel dat ze een rubriek games mogen inlassen, moet zeker niet groot zijn, in veel computer magazines doen ze het wel, games zijn nu eenmaal iets dat bij pc's hoort, meer zelfs, ik denk dat er veel minder zou upgegrade worden naar zware machines als er geen games waren, voor word, excell, fotobewerking, surfen, enz… heb je nu eenmaal geen pentium 4 of athlon XP met daarin een videokaart van jewelste nodig.
 • *eh* de kwaliteit en de nieuwswaarde van die paar reviews van spellen was niet bepaald erg goed (en da's nog zacht uitgedrukt) vergeleken met een blad als Pc-Zone e.d.
  Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor hun hardware-besprekingen …

  Maar da's allemaal ouwe koek die zeker niet in dit forum-onderdeel thuishoort.
 • Beste mensen,

  Ik weet niet of jullie ooit met de juiste intenties een abonnement hebben genomen op Computer totaal. Maar dit blad heeft niks uit te staan met games. Het is puur hardware en software (buiten games) gericht. En dat is ook de hele richtlijn.

  Er is een grote doelgroep die dit wil. Zoals net verteld als je geinteresseerd bent in games neem je er toch een gameblad bij? Ik heb beide en ik vind de scheiding juist super!

  1 voor games en 1 voor de rest KLAAR

  Niks geen games sectie in de C!T ze zijn nu juist een klasse apart :D
 • Effe iets anders, hebben jullie C!T februari al binnen? Die hoort toch al een paar dagen in de bus te liggen? Heb nog niets gezien.
 • [quote:4e8e09e4d1="rombaft"]ik vind ook wel dat ze een rubriek games mogen inlassen, moet zeker niet groot zijn, in veel computer magazines doen ze het wel, games zijn nu eenmaal iets dat bij pc's hoort, meer zelfs, ik denk dat er veel minder zou upgegrade worden naar zware machines als er geen games waren, voor word, excell, fotobewerking, surfen, enz… heb je nu eenmaal geen pentium 4 of athlon XP met daarin een videokaart van jewelste nodig.[/quote:4e8e09e4d1]

  Dat is waar. Ik denk dat een klein aantal pagina's toch niet zo gek zou zijn. Anders kunnen jullie die reclame's voor GF 4's Ti 4200 en ATI's 9700 er inderdaad ook wel uithalen.
 • Als je graag een half a4-tje met een bespreking van een spel dat al ruim een jaar uit is vind kunnen, maar ik vind het zonde van de moeite …

  Daarnaast : er is tegenwoordig een aparte gebruikersgroep voor spellen bij de HCC zelf. Als je zo graag wat meer van spellen ziet zou je als hcc-lid die erbij kunnen pakken zonder al te veel extra te moeten betalen.
 • Je kunt ook even op internet de games sites afgrazen.

  Bijvoorbeeld:
  www.gamez.nl
  http://www.spelletjesgarnaal.be

  Deze zijn denk ik beter dan het beste games blad en ook heel actueel.

  Loex
 • Waarom wordt er wel reclame geplaatst van games en geen gamesrubriek gemaakt… en waarom bestaat dit gamesforum dan nog???

  Iemand antwoorden :lol: ???
 • omdat er vraag naar een games-forum is :)
 • …. en er geen vraag was naar een gamesrubriek :)

  Die rubriek die vroeger in C!T stond was slechts 2 bladzijden en daardoor was de informatie/reviews veel te beperkt. Ik denk dat er maar weinig lezers zijn die de rubriek hebben gemist. De meeste gamers lezen toch wel een apart gamesmagazine.

  Nu de HCC de PC Zone heeft overgenomen, zit een abonnement op dit blad ook aan een HCC-lidmaatschap gekoppeld. Je kan als HCC-lid dus kiezen welk blad je liever hebt.
 • LOL … wat is beter dan twee pagina's ? Een heel blad natuurlijk …
  Het kost een paar centen, maar daar krijg je ook heel wat voor terug ;)
 • Ehm, de Computer Totaal wordt "gemaakt" door de HCC toch?
  Als iemand al eens een Pc Zone gekocht heeft, ziet die daar linksonder staan Powered bij HCC.

  Ze hebben dus de hele gamesrubriek uitbesteed aan de PC Zone.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.