Vraag & Antwoord

Games

Morrowind probleem!

Anoniem
The Curse
4 antwoorden
 • Ondanks dat ik Morrowind als een saai spel geklasseerd heb, heb ik mij afgelopen dinsdag over de vooroordelen heen gezet die ik had nadat ik het een tijdje bij een vriend gespeeld had en heb ik het spel gekocht inclusief uitbreiding. En ik moet toegeven, het begin is even doorbijten, maar daarna is het een fantastisch spel, ik houd echt van die beweginsvrijheid! (Ik heb alleen een beetje moeite met het vinden van quests, normaal ga ik gewoon naar een mannetje toe met een naam, die is meestal wel belangrijk, dat gaat hier niet op :)). Maar nou heb ik een probleem, als ik bijvoorbeeld een stuk of 5 keer achter elkaar dezelfde save game laadt dan gaat-ie zonder foutmelding of iets terug naar de desktop? Of soms als het heel druk wordt in het scherm, gebeurd hetzelfde… Hoe komt dat?

  Mijn configuratie:
  P4 1400
  256 SDRAM
  Radeon 8500 LE
  40 gig hardeschijfruimte
  Windows XP

  Morrowind en Tribunal expansion geïnstalleerd (niet de laatste patch omdat deze niks zei over het oplossen van crashes…)
 • [quote:3d92f26c5d="Hu'uruun"]dan gaat-ie zonder foutmelding of iets terug naar de desktop? Of soms als het heel druk wordt in het scherm, gebeurd hetzelfde… Hoe komt dat?[/quote:3d92f26c5d]Een beroemde CTD (crash to desktop). Installeer toch maar die patch. Scheelt een hoop ellende en ergernis.
 • Ha, een Morrowindfan!

  Zoals The Curse als zegt, er zijn patches beschikbaar voor Morrowind. Zonder is Morrowind idd wat buggy hier en daar. Maar ik zie dat je Tribunal hebt, en dan zit je gelijk op patchlevel 1.3. De laatste patch, sinds vorige week ofzo beschikbaar, lost alleen wat kleine probleempjes op.

  Belangrijk is dat je de laatste drivers installeert, niet alleen van je videokaart, maar ook van je geluidskaart en eventueel van je moederbord. Je hebt een systeem wat ruim aan de requirements voldoet, daar ligt het iig niet aan. Je bent niet de enige die wel eens last heeft van CTD, maar het hoort niet. Ik heb het in drie maanden intensief spelen twee keer gehad.

  Vraag anders eens bij mede Morrowindspelers op: http://www.morrowind.nl.
 • ik heb er ook last van gehad, maar nadat ik de nieuwe patch had geinstalleerd ging ie weer vrolijk verder totdat ik morrowind zelf afsluit :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.