Vraag & Antwoord

Games

Splintercell help

Anoniem
sdk
8 antwoorden
  • Ik zit een beetje vast in de trainingsmissie :oops:

    JE moet voor bij de camera sluipen, opzich niet zo moeilijk, de kan het hele stuk rennen totdat je aan de andere kant achter een paar buizen zit. Alleen hoe kom je bij de deur??? Er zit een stalen kooi voor en ik kom er niet doorheen.
  • Je moet zoveel mogelijk in de schaduw blijven en niet te snel gaan en de camera in de gaten houden. Als die wegdraait de andere kant op kruip je een stukje verder.
  • hmm ja maar en dan? ik zei al ik was al aan de andere kant gekomen maar weet niet waar ik dan heen moet, zit er ergens een gat in het hek?
  • Nee, je moet gewoon rechtdoor lopen. Aan de andere kant zit een deur waar je door moet….dus in feite langs het raam blijven lopen zonder dat de camera je ziet…meer hoef je niet te doen.
  • o ok, ik d8 dat je op een of andere manier door de deur onder de camera door moest
  • Ok heb de trainingsmissie nu uitgespeeld, ben nu bij 2e level, ben al; op dak geklommen en al zovergekomen dat ik door het brandende huis wordt geleid. Kamer stort in en je moet naar het trappenhuis maar als ik daar ben wordt er niks gezegd, ik kan 1 verdieping naar beneden springen maar links en rechts van me brand het dan en kan ik dus nergens heen, ook wordt er niks gezegd, weet iemand een oplossing?
  • Als je daar bent is er een deuropening rechts van je. Die kun je nauwelijks zien door de rook. Ga daar een heel klein stukje naar binnen en er word gezegd dat je de ramen in het plafond kapot moet schieten. Dan gaat de rook weg en kun je verder. :)
  • ( brandend huis) je moet inderdaad naar de trap, dan moet je 1 verdieping naar benede en dan zie je rechts een gang met een kapotte vloer( ook brand ) als je daar een stukje inloopt kan je springen en dan hang je aan een buis, dan gewoon naar voren over de buis en aan de overkant loslaten en dan hoor je weer wat je verder moet doen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.