Vraag & Antwoord

Games

xbox live!

Anoniem
JaFO
13 antwoorden
 • wie heeft er al ervaring met xbox live ik ben van plan om de starter kit te gaan kopen
 • waar kan je dat halen x-box live
 • bij je lokale games winkel bij bartsmit of intertoys enzo
 • Ik zag bij Dixons een boekje/folder liggen … en daar stond in dat je een creditcard nodig zou hebben omdat je mogelijk voor bepaalde on-line spullen moest gaan betalen …

  Het is dus niet zo maar een kabeltje + headset waar je voor betaalt, maar een jaarlijks abonnement waar voor zover ik weet nog niet eens de prijs van bekend is.
  't is dus nog te link om er aan te beginnen. :(

  Bovendien is de aangekondigde extra content voor bv MechAssault nog maar net beschikbaar … en dat terwijl ze er al bij de introductie in de VS er reclame mee maakten.
 • Het eerste jaar zit bij de prijs van het abonnement ingesloten, daarna wordt het abonnement automatisch verlengt. (zie ook hier) Dus als je niet op tijd opzegt, halen ze volgend jaar het volle pond van je credit-card af :evil:
 • lekker dan microsoft probeert je altijd te naaien en ik heb geen eens een creditcard dus kan ik ook geen xbox live nemen
 • (LOL : en dan te bedenken dat Chello speciaal z'n voorwaarden heeft aangepast om Live! mogelijk te maken … )
  // –
  Ik heb het idee dat Sony niet veel leuker zal worden :(
  Dan mag je een hardware-uitbreiding kopen en mogen de ontwikkelaars van de spellen zelf bedenken of je moet betalen en hoeveel.

  Blijf toch liever bij m'n pc op deze manier.
 • ik heb een adsl verbinding kan je daarop ook xbox live spelletjes spelen (multiplayer)
 • kijk hier maar effe ik heb dit gevonden
  http://www.dixons.nl/store/images/xboxlive/xboxlive.pdf
 • Heb helaas geen Xbox dus ook geen Live! maar het lijkt mij persoonlijk ook niet echt veel boeien. Wat me intressanter lijkt is wat al lang via direct connect (of via gamespy weet nie precies) en dan gewoon xboxen linken zonder services van MS.

  Maar goed, ik wacht braaf af tot Sony en Nintendo wat meer over hun online plannen bekend maken.
 • [quote:51821df7b3="turk2003"]ik heb een adsl verbinding kan je daarop ook xbox live spelletjes spelen (multiplayer)[/quote:51821df7b3]
  Alleen Adsl van de KPN & internet via de kabel van Chello is officieel voor 'X-box Live!' geschikt.

  btw : dat is idd de folder die bij Dixons lag.
  Er zit een soortgelijke folder bij de PC-Zone van deze maand.
  // –
  // Speedy :
  Halo & Tony Hawks' zijn volgens mij de spellen die zo via de 'tunnel' van lamespy werken.
  Ik meen dat in een review (Tom's Hardware ?) stond dat deze spellen daardoor ook niet compatibel waren met de Live!-service (uit hetzelfde review kwam ook het feit dat zo goed als geen enkel spel 'extra content' had.)

  btw : en drie keer raden wat een van de eerste dingen is die te downloaden zijn … een patch voor Unreal Championship.
  De tijd van het niet hoeven/kunnen patchen van console-games is daarmee definitief voorbij.
 • Hieronder een uitleg wat het is


  Download hier een uitleg in PDF:
  http://www.freerecordshop.nl/shop/content/akties/xboxlive/xboxlive.pdf  Binnenkort wordt die mysterieuze kleine poort aan de achterkant van je Xbox-console de sleutel tot de snelle en wilde wereld van Live gaming. We hebben de grenzen verlegd van console-gaming! De ultieme breedband gaming experience komt naar Europa! Op 14 maart 2003 is Xbox Live verkrijgbaar in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, België en Zweden. Wees er snel bij en speel fantastische games met/tegen andere gamers uit de hele wereld – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

  Wat is Xbox Live?
  Xbox Live is een gaming-service waarmee je multiplayer Xbox-games via breedband op het internet kunt spelen (kabel of ADSL - inbellen is niet snel genoeg). Je kunt gave games spelen met coole mensen van over de hele wereld. Het is net alsof je een bank vol met vrienden op bestelling kunt af laten leveren, die er klaar voor zijn als jij dat ook bent. Je kunt met ze chatten terwijl je aan het gamen bent, waar ze ook wonen. En je kunt ook nieuwe levels en items downloaden zodat alles lekker nieuw en uitdagend blijft. Games, games, games. Niets meer. Niets minder.

  Hoe kom ik eraan?
  Je moet een breedband internetaansluiting hebben. Dat is het eerste. Als je dat nog niet hebt, zorg dan dat je het krijgt. Je moet je kabel- of ADSL-modem op je Xbox aansluiten. Dus je hebt ook zeker een Ethernet-kabel nodig en hoe mooier je je thuisnetwerk wilt maken, hoe meer andere hardware je nog nodig hebt. Ten slotte moet je je aanmelden op Xbox Live en heb je een Xbox game nodig die online ondersteund is. Bij het aanmelden heb je verder ook nog een credit card nodig.

  Met andere gamers praten
  Gaming krijgt een hele nieuwe dimensie als je tijdens het gamen een stem hebt. Gebruik de Communicator om de strategie met je teamgenoten te bespreken, je rivalen te uit te dagen en ze het eens lekker in te wrijven dat je gewonnen hebt. Door de toevoeging van stemvervorming kun je je echte identiteit verbergen met een hele reeks aan vreemde en fascinerende stemvermommingen. Het is echt iets bizars dat je zelf moet ervaren.

  Is het slechts een naam?
  Als je je inschrijft, mag je een Gametag kiezen die je Live-identiteit zal zijn. Je Gametag verschijnt in alle lijsten met highscores voor alle Live games die je ooit gespeeld hebt. Dus, ga je gang, bedenk een naam voor jezelf, en zorg ervoor dat het een naam is die opvalt.

  Zoek de perfecte tegenstander
  De gebrekkige tegenstanders zat? Moe van het steeds maar weer verliezen? De redding is nabij met QuickMatch en OptiMatch… zoek gamers met vergelijkbare ervaringsniveaus en andere specifieke vaardigheden die precies bij die van jou passen.

  Maak vrienden voor het leven
  Als je eenmaal de gamers gevonden hebt met wie je graag speelt, voeg deze dan toe aan je Friends List. Bouw je eigen vechtgroep, nodig ze uit bij je games en laat je tegenstanders de volledige kracht van jullie gecombineerde vaardigheden voelen… of… in ieder geval iets in die richting.

  Nieuwe dingen downloaden
  Hier komt de harde schijf van je Xbox om de hoek kijken. Download nieuwe levels, kaarten, personages, wapens, formules, auto's, circuits en nog veel meer. Het is net een uitbreidingspakket, maar alleen kies jij hier de content die jij wilt.

  Games! Games! Games!
  De beste reden om Live te gaan is om games te spelen met en tegen andere echte gamers in de hele wereld. We hebben een hele reeks topgames die gebruikt kunnen worden voor Live, en je kunt ze nu spelen.
 • Online gamen met een console blijft bullshit. Kost klauwen met geld boven je bestaande telefoonrekening.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.