Vraag & Antwoord

Games

CM4

Anoniem
sdk
16 antwoorden
 • Wie heeft dit spel al? Hoe is het?
  Als ik binnenkort mn nieuwe pc heb ga ik het ook kopen.
  Weet iemand trouwens of het makkelijk te kopiëren is?
 • kopieertips zijn hier niet toegestaan.
 • Spel is weer een stapje beter dan CM3, verwacht echter geen erg spectaculaire wijzigingen tov de vorige delen. Wel een leuke optie is dat je nu de wedstrijden nu met de optie "2D-pitch" van bovenaf kan meekijken.

  Zitten nog wel aardig wat foutjes in, maar daar is inmiddels Enhancement Pack 1 (mooie naam voor een patch) voor uitgebracht.
 • En het schijnt erg langzaam te zijn (als je geen nieuwe computer heb)
 • [quote:b3afc8f0da="Wouter Broekhuizen"]En het schijnt erg langzaam te zijn (als je geen nieuwe computer heb)[/quote:b3afc8f0da]
  Hangt er natuurlijk vanaf hoe je de wedstrijden bekijkt (als voorbeeld).
  Je kan enkel de al om bekende balken 'lezen' ….
  Of enkel de highlights van de wedstrijd wel bekijken…
  Of de gehele wedstrijd … het maakt iig wel veel uit heb ik al gezien ;)
 • Ik vind het spel best wel snel spelen. Je moet als je een langzame computer hebt ook niet te veel competities tegelijk opstarten, het maakt nogal verschil of er voor 5 0f 10 competities gerekend moet worden.
 • En is uitsluitend op een resolutie van 1024X 768 te draaien. In 800X600 zit de startbalk in de weg. En als je maar met de muisaanwijzer op de button van CM4 komt, dan is het spel al weg. Of is dit één van de bugs, die met het servicepack wordt opgelost?
 • Ik weet niet of het een bekende bug is, maar in de patches wordt het in ieder geval niet opgenomen als verbeterpunt. Er is vanavond trouwens een tweede patch uitgebracht. Daar mis trouwens ook nog enkele problemen op die geregeld voorkomen, zal dus niet de laatste patch zijn…… :(
 • Bedankt voor de tip, ik was deze 2e patch al tegengekomen bij het linken naar de 1e patch, zoals ook al genoemd in deze topic. Trouwens dit spel is momenteel niet eens te draaien op de PC van mijn zoon met MMx 440 Nvidia grafische kaart. Maar daarvoor al een topic gestart bij Grafische kaarten.
  Kortom, het spel kan mij, gezien zijn verkoopprijs, wat voor een knaapje van 13 toch een groot gespaard bedrag is, niet echt bekoren.
 • Moet mijn standpunt even enigszins herzien. Achteraf blijkt, dat mijn prehistorisch beeldscherm de resolutie 1024 niet trok. Ander beeldscherm eraan gehangen en voila, alles werkt. Zelfs de irritante startbalk is niet meer wispelturig. Dat het spel op mijn PC wel draait moet toeval zijn. Ik heb aan mijn PC een identiek prehistorisch beeldscherm hangen. Met daarbij nog wel een snel reagerende startbalk, als je daar alleen maar op komt met de aanwijzer dan schiet het spel uit beeld, maar blijft wel aktief. Jan K.
 • Hoeveel competities kun je met een snelle pc(AMD 2500+ 512 DDR) tegelijk doen?
 • [quote:0575aa9196="jj85"]Hoeveel competities kun je met een snelle pc(AMD 2500+ 512 DDR) tegelijk doen?[/quote:0575aa9196]

  Dat is vrij moeilijk te beantwoorden, in principe kan je zoveel leagues starten als je wilt, maar elke league erbij betekent dat er meer gerekend moet worden. Ik hou het meestal op 4 competites (nederland, engeland, spanje, italie), meer zal best gaan op m'n pc (AMD 1400 512 MB), maar ik heb liever een snelle game dan de uitslagen uit Finland. :)

  Is dus gewoon een kwestie van uitproberen, je merkt het vrijwel direct aan de wachttijden als je er teveel hebt opgestart.
 • Het zou toch pas in Junie(of Juli?) uitkomen, in ieder geval volgens code masters. Of heb je een beta ergens vandaan?
 • [quote:89b50a9bbb="sdk"]Het zou toch pas in Junie(of Juli?) uitkomen, in ieder geval volgens code masters. Of heb je een beta ergens vandaan?[/quote:89b50a9bbb]

  Je verward de spellen Colin McRae 3 en Championship Manager 4 met elkaar, beide zelfde afkorting alleen ander versienummer. Colin Mc Rae komt idd pas van de zomer en is van codemasters. Championship manager is van Eidos/Sigames en ligt al een maand in de winkel. :wink:
 • Das lastig, toch lijkt me Colin eerder recht hebben op CMen zouden ze die andere CHM moeten noemen.
 • [quote:4373fca53c="sdk"]Das lastig, toch lijkt me Colin eerder recht hebben op CMen zouden ze die andere CHM moeten noemen.[/quote:4373fca53c]

  Volgens mij zet je in een afkorting altijd de eerste letter van een woord dus Championship Manager (CM) en Colin McRae Rally (CMR) :wink:

  Overigens is CM denk ik toch de bekendste titel, eerste deel is volgens mij uit 1994.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.