Vraag & Antwoord

Games

Joystick probleem XP????

Anoniem
sebastiaan2003
6 antwoorden
 • Heb al een tijdje een Logitech Wingman Digital Extreme Joystick, onder win. 98 werkte hij perfect maar onder win XP maar voor de helft. Ik gebruik hem voornamkelijk voor Flight Simulator 2002. Het gas knuppeltje en het gezichtsknopje werken nu in ene keer niet meer. Het is geen USB VERSIE. Maar gewoon via de gameport.
 • hoe oud is die joystick?? misschien dat hij niet XP compatibel is, moet je maar eens naar de website van de fabrikant van die joystick gaan en eens kijken of er geen patches/drivers zijn voor uw model ivm Xp of gewoon verniewde drivers (die zijn dan aangepast om onder xp te werken.
 • Kan nergens vinden die drivers!
 • Zet je je PC in slaapstand? Dan gebeurd het namelijk maar al te vaak dat nadat je de computer daar weer uitgehaald hebt, de gamepoort de signalen verkeerd doorgeeft. Heb ik zelf ook, met welke joystick dan ook.
 • Hier moet je zijn voor drivers voor je Wingman pook:

  http://www.logitech.com/index.cfm?page=downloads/software&CRID;=1787&contentid;=6225&OSID;=1&softwareid;=5439&showinstructions;=1&countryid;=12&languageid;=13

  Ik heb dezelfde joystick, maar 'm niog niet uitgeprobeerd. Wat ik trouwens belachelijk vind is dat bij de gamepoort versie de knoppen ineens niet meer te programmeren zijn onder 2000/XP.
 • Soortgelijke vraag, (?)heb geen zin nieuw topic te openen.

  Weet iemand een patch om de M$ $idewinder force feedback pro (mond vol) op XP te draaien ipv 95/98?

  M$ heeft niets, maar dat is dan ook te verw88.

  Heeft iemand een tijdje geleden uit de U$A gehaald, moet dus ook een andere connector aan.
  Het is dus niet de mijne, laat dat duidelijk zijn voordat ik d'r weer gezeik mee krijg :evil: (zie sig).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.