Vraag & Antwoord

Games

SYSDUMP.TXT

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • HELP!!!!!!! :cry:
  Als ik Black Hawk Down speel :lol: dan kan na een tijd mijn pc zich zelf weer opstarten, vastlopen of het errorberichtje geven, SYSDUMP.TXT.
  Wat kan ik hier tegen doe?
  Ik heb een athln 700 met een Gfrc 256 videokaart en meer dan 300 mb interne geheugen en een 20 gig harde schrijf in 3 parties en dat alles met Wnd Xp pro. Mijn bios is nog uit 2000.
  Ik ben een leek in pc's dus kan je het uitgebreid uitleggen en anders helpt iemand me wel mee die er iets meer van afweet.
  Alvast bedankt!!!!! :wink: :roll:
 • Ik denk dat als je met jou configuratie er gewoon windows 98 erop zet alles een stuk beter zal werken.
 • Wat is dat nou voor opmerking? Zijn configuratie is voldoende voor WinXP!

  Gebeurt het alleen bij dat spel of ook bij andere? Laatste patch al geprobeerd?
 • Net voldoende, ik denk dat er te veel geheugen ram en van de 3d kaart wordt bezet door windows xp met zijn grafische schil.

  En dat gedoe met die drivers dat is hierzo op elk probleem een zgn oplossing. Terwijl het zelden hier aan licht. SP1 is wel goede tip maarja de mensen die deze niet hebben hebben deze niet omdat ze geen goede xp key hebben.
 • Ik heb de helpdesk van hun gebeld en het blijkt dat het een algemeen probleem is bij dit spel. Als het goed is wordt er nu door de makers er aan gewerkt aan een patch om dit probleem optelossen.
  Ik heb de laatste tijd wat forums over dit probleem gelezen en ook al heb je een snellere of betere pc dan is dit nog steeds niet verholpen.
  Nu heb ik van de helpdesk een FAQ doc. gekregen maar heb het nog niet er op gezet.
 • Ik heb Sp1 er op en alle updates die ik maar nodig heb. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.