Vraag & Antwoord

Games

Gratis Uitbreidingspakket Age of Myhology

Anoniem
AoM
5 antwoorden
 • De uitgever Ensemble Studios van Age of Mythology geven een gratis uitbreidingspakket voor het spel uit : The Golden Gift. (10mb)


  http://www.eso.com ga dan naar download.
 • AoM is een slecht gebalanceerd spel de heroes van de grieken zijn te sterk, de norse kunnen veel te snel rushen en de egyptenaren zijn niet (meer) sterk genoeg

  Er zijn te veel counter units, normaal zijn paarden anti infantry en archers anti infantry en kamelen anti paarden met aom is alles door elkaar gegooit sommige infantry is anti archers sommige infantry anti paarden (en nog veel meer van die vage combinaties).

  Mythunits zijn nutteloos (net als olifanten) ze zijn te duur en ze nemen te veel population in beslag

  Het Population limit is te laag als je een goede ecomomie wil hebben heb je veel villagers nodig maar dan blijft er bijna nix over voor een leger :$

  De ai zuigt zwaar op het hoogste nivo is de computer 2x zo snel met bouwen en rescourses verzamelen waardoor het bijna onmogelijk is de comp te verslaan. het op 1 na hoogste nivo is zelfs met 3 tegenstanders te simpel :$

  Deathmatch is niet te spelen door het veel te lage population limit.

  Scenario editor is slecht je kan niet de attack en hp veranderen van units een goede blood maken zoals in aoeII is daardoor onmogelijk.

  En dan komt er een uitbreiding en wat verandert er!!, er komen meer campaigns bij! het lijkt wel of ze het balanceren van het spel al hebben opgeven na 4 patches die alles alleen maar erger maakten.

  Die campaigns speelde ik toch al niet…
 • Goede actie, daar zouden meer uitgevers een voorbeeld aan kunnen nemen (kan de uitbreiding op warcraft 3 niet voor niets? :) ).
 • AoM is in vergelijking met alle andere AoE series een totaal on-nieuw spel. Behalve de graphics en de units is er qua spelen niets veranderd.

  Ik vraag me af hoe ze dit een nieuw spel durven te noemen?
 • [quote:316d6cefcd="Juggernaut"]AoM is in vergelijking met alle andere AoE series een totaal on-nieuw spel. Behalve de graphics en de units is er qua spelen niets veranderd.

  Ik vraag me af hoe ze dit een nieuw spel durven te noemen?[/quote:316d6cefcd]

  De graphics en de units maken het een ander spel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.