Vraag & Antwoord

Games

Postal 2 demo is er !

Anoniem
None
68 antwoorden
 • Grootte : 123 Mb

  Gedurende een zevental minuten mag je gek doen en kijken of je het gruwelijkste 'spel' van de eeuw wel zo erg is als men dat beweerd.

  Link : http://www.gopostal.com/

  mirrors :
  http://www.beyondunreal.com/dl.php/demos/postal2demo.exe
 • JAFO er zijn hier heel wat onder de 18 jarige leden,…


  En mijn 2e graads leraren mening is dat de makers van dit spel hoog nodig van een flat moeten worden geduwd! :roll:

  Jeetje, aan de screenshots te zien komt dit spel uit 1990, grafische ramp dus,… en hun poging dat te compenseren met buitengewoon bruut geweld mislukt volgens mij jammerlijk.
 • Nou, ik zal hem eens downen… Maar op de screenies zie ik eigenlijk niks wat ik in andere games nog niet gezien heb. Maar misschien is de demo beter ;)
 • *eh* die opmerking werd niet gemaakt over Vice City … terwijl de PS2-versie toch echt 18 als minimum leeftijd heeft! ;)
  // –
  Grafisch is het 'minder' omdat de gebruikte textures slechts 'medium' resolutie zijn in de demo.
  Voor de rest is er niks mis mee.
  En om VC & GTA3 nog maar eens te noemen … zoveel beter waren die ook niet.

  // —
  Geinige dingen :
  - iemand met de schop slaan levert een onthoofding op …
  Vervolgens kun je met het hoofd voetballen ;)

  - na iemand afgemaakt te hebben ging een van de npc's tegen het lijk schoppen …

  En om een of andere reden moet je betalen voor de melk ;)
 • LOL. Als ik de website goed begrijp dan leef je gewoon een week in een wereld, en moet je zelf maar uitzoeken wat je doet? Wat is het doel van dat spel dan?
 • Voor een half uurtje is het spel wel leuk. Graphics vind ik nog wel redelijk, maar het spel is zo nep als wat. Geluiden zijn bagger. Veel laadtijden. En ik krijg ook de hele tijd errors waarna het spel er uit floept (ik heb dan ook niet de demo :wink: ). Zo zie je helemaal geen kogelgaten of bloedvlekken waar je iemand raakt. Bijv. met de schep is de enige schade die je aan een slachtoffer ziet, dat zijn/haar hoofd er af vliegt. Wapens zijn ook saai, je kan pas iemand in één keer doodschieten met een shotgun als je tegen de persoon aan staat. In de filmpjes zijn ook goedkope oplossing, zoals; je ziet niet dat de postal dude in een caravan stapt of in de auto, want dan draait de camera er snel van weg. dat de programmeerders niet eens even de moeite daarvoor hebben genomen!
  De AI, zou een van de beste punten van dit spel zijn, nou ik vind de AI niet veel beter als die van Agent under nightfire.

  Kortom, een leuk spel…………voor een half uurtje. Het is niet het geld waard
 • [quote:8416b0f494="BA"]LOL. Als ik de website goed begrijp dan leef je gewoon een week in een wereld, en moet je zelf maar uitzoeken wat je doet? Wat is het doel van dat spel dan?[/quote:8416b0f494]

  je doet gewoon wat alledaagse missie's; melk halen, zonden opbiechten, op je vaders graf pissen. Niks bijzonders aan (behalve dat sommige missie's wel heel liguber zijn). Het enige leuke is dat je er vrij naar toe kan lopen, maar naar twee keer iemand neer hakken, dan heb je het wel gezien. Aan het eind van elke dag krijg je een eind vijand, dat kunnen oa. protest-groepen zijn of bin laden figuren.
 • Ik vraag me af of het nog belachelijker kan? Wat is het nut van iedereen dood te maken, gewoon voor de lol? Ik zou het spel alleen kopen als je er de makers mee kon doodschieten, zodat ze niet meer met dit soort belachelijke spellen op de proppen kwamen. En mensen vinden het nog leuk ook (cfr. JaFo)… Kijk, ik zeg niet dat ik een heilige ben ofzo, maar als je een spel hebt waar het puur gaat om het vermoorden van iedereen die je tegen komt, gewoon 'zomaar' vind ik dat zeer laag en de mensen die het spelen nog veel lager…
 • Volgens mij is het anders een aardig beproefd speltype, kijk naar de Carmageddon & GTA serie.
 • Ach, het is een first person shooter, en daarin is het standaard dat je zowat iedereen neerpaft. Het is echter beter om alleen degenen af te schieten, die jou iets aan willen doen. Anders is op een gegeven moment iedereen je vijand, en overleef je het gegarandeerd niet.

  Het spel is erg onstabiel, klapt er om de haverklap uit. En die laadtijden zijn niet normaal. En bovendien wordt er binnen een level tientallen keren een nieuw/ander deel ingeladen. Als je op het level 'thursday' aankomt, gaat het bij mij helemaal mis. Je moet dan een ticket betalen op het politiebureau. Maar telkens als je daar bij in de buurt komt, klapt het spel eruit. Wachten op de patch dus maar.
 • De demo is (op mijn systeem) superstabiel en van lange laadtijden heb ik geen last.
  Het duurt wel ff om het level te laden, maar dat is 'normaal' voor alle Unreal-engine spellen die ik tot nu toe heb gezien.
  Probeer maar eens een paar echte zware levels in UT'03. Ik ken een tweetal (DM-2003 van Angelheart en CTF-Skorbut van Warbeast) waar je nog net geen koffie kunt zetten tijdens het laden.
  Ik ga er van uit dat die 'lange laadtijden' en andere klachten eerder het probleem zijn van een illegale beta-versie op een slap/slecht onderhouden systeem.

  En het doel van het spel ?
  *eh* als je de GTA- & Carmageddon-series nooit leuk hebt gevonden, dan zal je dit gegarandeerd niet leuk kunnen vinden.
  De manier om dit te spelen is gewoon het spel even starten om wat anti-sociaal bezig te kunnen zijn en niet om het 'geweldige' verhaal (alhoewel Vice City in dit opzicht heel stuk beter is).
 • Met GTA 1 en 2 heb ik me toch geamuseerd, maar daar had je het idee dat het niet alleen ging om het vermoorden van iedereen die je tegenkomt. Ook had je geen 'puur' racisme en weet ik het wat. Postal 2 is gewoon ziek en het slaat nergens op…
 • [quote:357914ef89="JaFO"]Ik ga er van uit dat die 'lange laadtijden' en andere klachten eerder het probleem zijn van een illegale beta-versie op een slap/slecht onderhouden systeem.[/quote:357914ef89]

  Je doet maar joh. Zonder kennis van feiten is het makkelijk oordelen. Toch?
 • Geen racisme ?
  Dat je een bonus kreeg als je in GTA1 dat rijtje monikken omver reed was dus geen racisme o.i.d. ?
 • [quote:f9807c1373="JaFO"]Geen racisme ?
  Dat je een bonus kreeg als je in GTA1 dat rijtje monikken omver reed was dus geen racisme o.i.d. ?[/quote:f9807c1373]

  Een monnik is geen ras, dus inderdaad geen racisme :)

  Heb de demo trouwens ook gedownload. Ik denk dat de lol er naar een paar levels wel af is, niet echt een vernieuwend spel.
 • [quote:6953b51828="JaFO"]Geen racisme ?
  Dat je een bonus kreeg als je in GTA1 dat rijtje monikken omver reed was dus geen racisme o.i.d. ?[/quote:6953b51828]

  Hmmm, dat heb ik dan nooit gevonden maar toch:

  [quote:6953b51828="PS"]
  Een monnik is geen ras, dus inderdaad geen racisme

  Heb de demo trouwens ook gedownload. Ik denk dat de lol er naar een paar levels wel af is, niet echt een vernieuwend spel.[/quote:6953b51828]

  Juist :-D

  Ik weet wel dat je dat soort dingen kan doen, maar dan nog, postal 2 breidt dat veel verder uit en dat spel is gericht op puur nutteloos schieten… En op allerlei mensen die je belachelijk zou kunnen maken, dat vind ik gewoon smaakloos…
 • Makers zijn geestelijk gestoord, spel is absurd, geen verhaal, geen doel, alleen geweld,… zelfs in de meest mislukte C-horror film is nog een plot of verhaal te vinden/ in een pornofilm zit nog meer verhaal dan in dit spel!


  GTA123 is voor mij net zo'n randspel, geweld ja, maar er zit iets van een verhaal bij, en als je zomaar begint rond te schieten, krijg je van die politiepunten.

  Dit spel slaat qua smaak alles,… nog nooit heb ik een spel gezien met een goede smaak van 0% Maar eens moet de eerste keer zijn!


  Zwangere vrouwen afschieten, mensen met benzine overgieten, een kat op je geweer schuiven om het als knaldemper te gebruiken, op de lijken van mensen die je net een schaar in het oog hebt gegooid, of met een schop de kop eraf hebt gehakt pissen,… sma ke loos!

  Het ENIGE dat dit spel mist is bonus punten voor het verkrachten van k******n krijgen,… :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 • :evil: Ik zal wel ook een zieke geest hebben, maar ik lach me er kapot bij, echt hilarisch hoe de omgeving er uit ziet als ik ben langs ben geweest. :evil:  BTW, de GFX mocht wel beter en geluid ook.
  [b:a73153f00c]IMHO[/b:a73153f00c]
 • // Juggernaut :
  Racisme ? Homo's zijn ook geen ras.
  Dat de winkelier een stereotype arabier of iets dergelijks is is IMHO ook geen racisme, want anders zou je de Simpsons ook als racisten moeten beschouwen omdat ze daar ook een buitenlander als baas van een supermarkt hebben.

  Zelfde stereotypes zie je ook in de GTA-serie :
  - Mafia zijn daar altijd italianen … (zelfs de hoofdpersoon in GTA3 werkt voor de mafia)
  - Triads & Yakuza voor de chinezen & japanners
  - Columbiaanse & Mexicaanse gangs

  Wat betreft het wanted-level in de GTA-serie dat kent P2 ook.
  En net als de eerte delen zakt het ook naarmate je uit de handen van de politie weet te blijven.

  Dat 'verhaal' in GTA-serie was ook niet bepaald veel.
  Deel 1 : wordt de beste gangster … hoe? werd je niet verteld …
  Deel 2 : idem …
  Deel 3 : idem, maar men had tenminste het fatsoen om je een reden te geven (de mislukte overval)
  Deel 4 / Vice City : eindelijk een verhaal dat ergens op slaat …
 • wat moet je in het spel doen :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.