Vraag & Antwoord

Games

FS2002 fans! tips?

Anoniem
None
28 antwoorden
 • Ik ben er weer helemaal mee begonnen, FS2002 8)
  nadat ik weer wat vluchten had gemaakt, ging ik opzoek naar wat addons, in eerste instantie gratis. Als ik wat beter ga vliegen, koop ik er misschien nog wat bij.

  Op tweakers schijnen er nogal wat fans te zijn van dit spel, klik voor deel [b:3610d3e4c9]51[/b:3610d3e4c9] :o
  Via een vriend kwam ik op deze site en die ben ik op dit moment nog aan het downloaden.

  Heeft iemand misschien nog wat tips voor me? Zowel gratis als betaald is dus welkom.
 • avsim mag zeker niet ontbreken.

  Bij Project Opensky kun je echt de prachtigste vliegtuigen downloaden

  Bij Dutch Flight Simulator Organisation kom je via de button [i:1300879ee2]weblinks[/i:1300879ee2] ook nog een paar aardige links tegen.

  En dan hebben we natuurlijk nog de flightsimulator startpagina.

  Dat waren er zomaar een paar.

  Happy landings :)

  Ruud
 • www.flightsim.com : enorm veel dagelijkse (kleine) add-ons voor het spel, zowel gratis als ook betaalde, grotere add-ons
 • en even vergeten, deze site mag je zeker niet missen!!
 • Daar zit heel wat moois bij 8)
  Bedankt voor de links! ik ben weer druk aan het downloaden :wink:
 • Okee wat laat maar ik wilde nog deze link geven http://www.simviation.com/menu.html. Als je van helicopter vliegen houd dan moet je zeker de Beulah Fire Rescue BGL Files downloaden (in de goede volgorde installeren). DIe zijn erg leuk en goed. Ook als je niet van helicopters houd is er heel veel leuks te vinden. Een aanrader.

  Een andere hele goede site (misschien wel de beste ad on voor fs2002) is http://fokker.avsim.net/ Project Fokker. zowel de Fokker 100 als de Fokker 70 met vele verschillende livries (zoals de Nederlandse Staat Fokker 70).

  Veel plezier
 • Heb je de nieuwe landing/startbaan van Schiphol al gedownload??? (Polderbaan). Ga dan naar http://www.ivao.org/nl
 • De map van FS is inmiddels 3.98gb geworden, hoe is dit bij jullie?

  Op het GoT-forum heb ik wat plaatjes gezien van die heli, die wat water aan het tanken was.. Maar onder welke sectie staat de download daarvoor? de site is nogal uitgebeid 8)


  Edit:

  dit zijn de plaatjes ervan trouwens? hmm. de server is beveiligd. dan maar zo:
  http://www.theforumisdown.com/uploadfiles/0103/HELI-03.jpg
  http://www.theforumisdown.com/uploadfiles/0103/HELI-05.jpg
  wel even copy-pasten in de browser..
  ze komen uit deze topic
 • zo veel ophef voor zulke slechte graphics of zijn die plattjes slecht gecomprimeerd?
 • Die plaatjes zijn misschien niet de mooiste, het kan allemaal een stuk mooier.. maar dat is allemaal betrekkelijk mooi dan, op 8km hoogte ziet het er goed uit, kom je op 1 km hoogte dan ziet het er beduidend slechter uit.

  Een flightsimulator speel je, tenminste de meeste mensen, niet voor de graphics.
  Vliegen moet een beetje een fascinatie zijn voor je, wil je flightsimulator gaan spelen.

  Ik zelf vind het absoluut erg leuk; een vlucht eerst plannen, van bijv. Schiphol - Rome.. Onderweg continu contact hebben met de verkeersleiding en de AP bijstellen. En dan handmatig landen.

  Het zijn ander soort spellen dan bijvoorbeeld SOF2, daar vind ik dus niet veel aan. Mafia heeft nog wel wat, prachtige omgeving en veel mafiosoos.
  Toch is het geen spel waar ik langer dat 20 uur mee bezig ben.
 • Zo :o , heeft er hier iemand ervaring met [i:05b876b463]Vatsim[/i:05b876b463], info o.a. op deze site

  Dit lijkt me bijzonder leuk om te doen, even inloggen, vluchtje pakken, geen gezeik door slechte AFCAD's zoals ik nu heb voor Schiphol bijvoorbeeld :(

  Nu weet ik ook wel dat het een aardig tijdje gaat duren voordat ik mee kan komen met deze semi-profs, maar het idee is wel erg leuk.

  Heeft er iemand misschien ook een goede AFCAD voor Schiphol? Eentje die geen gebruik maakt van NL2000 (dat wordt behoorlijk lelijk weergegeven en het aantal frames/sec. daalt er ook flink door). Overlays mag wel, als ze maar goed zijn.
  Ik krijg bijvoorbeeld permissie te landen, terwijl tegelijk op die zelfde baan toestemming wordt gegeven op te stijgen :-?
  Doordat de [i:05b876b463]Go-Around[/i:05b876b463] nogal laat wordt gegeven heb je de kans tegen het vliegtuig aan te vliegen..
 • Jij vind NL2000 slecht? Het is misschien niet de meest mooie add on maar hij is wel accuraat en ik vind het erg grappig om via een spoorlijn naar mijn eigen huis te vliegen. De oude tijden van de luchtvaart herleven. NL2000 draait overgins op mijn computer (zie sig) goed dus ik weet niet waarom iemand anders problemen zou hebben.

  Er zijn erg veel Schiphoil add ons maar daar zal je vaak in de winkel voor moeten betalen. Dynabyte heeft een uitgebreide collectie add ons voor FS2002
 • NL2000 loopt niet lekker op de computer waar ik tijdelijk op zit.
  Het is een P4 2.0ghz., 256 mbram, gf4 mx460.
  Ik gebruik Antialiasing, daardoor loopt het een stuk minder snel [wel goed speelbaar], zet ik NL2000 aan, loopt het totaal niet.
  En heel erg mooi wordt het niet weergegeven, bijv. een stuk bos is een blok groen.

  Dan maak ik dus de afweging om NL2000 niet te draaien, maar AA wel aan te laten. Vandaar, ik weet niet hoe het er straks op mijn computer uitziet.

  Dynabyte heeft idd wat, ik kom er alleen niet zo vaak, vanaf het station in Utrecht zit het nogal ver :wink:

  Ik ga trouwens wel wat addons kopen, maar de vakantie zit eraan te komen en daarna komt FS2004 er ook aan. Dus wanneer weet ik nog niet.
  Voorlopig doe ik het dus met free-ware, en als die er allemaal zo uit zien als de Fokkers :P die je me gaf, is dat niet zo'n probleem
 • Veel gratis downloads bij Surclaro
 • Mhh, met jouw systeem moet je toch geen probleem hebben met nl-2000. Heb je wel de fs-2002 variant van nl-2000? De versie voor fs-2000 geeft problemen met fs-2002.

  Veel beter dan project Fokker word het helaas niet ;-)
 • Ik heb NL2000, als ik het zo hoor, denk ik dat het probleem idd in de antialiasing zat.

  Vandaag zal ik het verder testen, ik heb eindelijk m'n nieuwe pc:
  2100+ @ 2138Mhz [2600+]
  512mb ram, 333Mhz
  9500pro (wegens geldgebrek geen 9700 :cry: , maar dit presteert ook heel lekker :P

  Ben dus erg benieuwd hoe het eruit gaat zien, zal wel de avond worden dat ik het lekker kan testen.
 • Hier een screenshot van de Polderbaan in FS 2002.
  [img:fa5b5521b3]http://members.lycos.nl/sebastiaana2003/images/schipholFS2002.JPG[/img:fa5b5521b3]
 • Ziet er van bovenaf anders ook niet zo realistisch uit :wink:

  Is er geen 2003?
 • Ik vind het er heel redelijk uitzien van boven af, je ziet alleen heel duidelijk dat het midden goed is, de hoeken en de zijkanten zijn heel wazig. Dat is dus een vervelende fout van FS2002, want mijn computer heeft genoeg rekenkracht ervoor, met AA 6x en aniso 16x heb ik gemiddeld 35-40frames/sec., maar geeft het ook zo weer.

  FS2004 komt er aan, dit jaar nog. Daarin zijn de wolken een stuk mooier, zie de filmpjes op http://www.microsoft.com/games/flightsimulator/

  De grond texture zijn nog steeds niet zo mooi, maarja, daar zijn addons voor.

  Toch blijf ik erbij dat je flightsim niet speelt voor de graphics, je bent er dan sowieso heel snel op uitgekeken :wink: , of he tnu heel mooi is of niet.. veel uur zal het niet uit maken.
 • Denk dat je aniti alisaing het een beejte te wazig maakt, wist niet wat die balkjes waren maar d8 aan de keren dat ik gevlogen heb en zie nu dat het weilanden zijn/akkers. Echt slecht. Als een spel er echt supermooi uitziet kan je er uren mee bezich zijn ook al is het concept slecht.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.