Vraag & Antwoord

Games

Unreal2 super instabiel

Anoniem
sdk
16 antwoorden
 • Ik wordt gek van dit spel. Eerste keer ging al in de tutorial fout, blauw scherm in XP is echt zeldzaam maar hij krijgt het voor elkaar. Toen update. Maar pas laadde een savegame niet omdat hij na het laden in pause mode ging waar hij niet van af wilde.

  Maar nu komt het ergste:

  Ik laad een savegame start vervolgens mmijn pc ineens helemaal opnieuw op.

  Gvolg[b:8f0e10b10b] 400 MB aan downloads weg door corruptie van de files (was aan downloaden met emule[/b:8f0e10b10b]

  Iemand anders ook problemen

  En nee kom niet aan met is zeker illegale beta want dat is het niet.
 • zou aan je pc kunnen liggen, met andere spellen ook last? Nieuwste drivers?
 • al es opnieuw geinstalleerd?
 • ik heb ooit ook zoiets gehad met gta 3 hij liep ook telkens vast ik heb ff mijn video driver geupdate en hij deed het weer. op de pc van sommige andere is direct x 9 wel eens de boosdoener
 • vrij frappant ik heb nergens last van… Zelfs niet op een "oude" p3 800. Hij is wel zeer intensief voor je intern geheugen. Op een beetje normale resolutie ben je zo je 512 aan ram kwijt. Het vliegt gewoon weg. Misschien dat je pc het niet aan kan…

  Een driver conflict is ook een oplossing, installeer de drivers van je videokaart opnieuw en idd dx9 zou ook een mogelijke oorzaak kunnen zijn!!!

  Succes
 • [quote:8e617ce161="sdk"]Ik wordt gek van dit spel. Eerste keer ging al in de tutorial fout, blauw scherm in XP is echt zeldzaam maar hij krijgt het voor elkaar. Toen update. Maar pas laadde een savegame niet omdat hij na het laden in pause mode ging waar hij niet van af wilde.

  Maar nu komt het ergste:

  Ik laad een savegame start vervolgens mmijn pc ineens helemaal opnieuw op.

  Gvolg[b:8e617ce161] 400 MB aan downloads weg door corruptie van de files (was aan downloaden met emule[/b:8e617ce161]

  Iemand anders ook problemen

  En nee kom niet aan met is zeker illegale beta want dat is het niet.[/quote:8e617ce161]
  Maar je had wel een tweede programma lopen … gezien de eisen die U2 aan je systeem stelt is dat nogal onverstandig. 't zou me niks verbazen als dat programma je problemen heeft veroorzaakt.

  btw : die patch voor U2 was/is alleen voor de Noord-Amerikaanse versie !
  Het kan best zijn dat ie absoluut niet werkt of problemen oplevert bij een officieele europese versie …
 • O? dat stond er niet bij. dat dedoe van alleen voor noord amerkia. Ik heb volgens mij gewoon de europa versie.

  En kijk in mijn sig, met mijs system specs is echt niks mis. Maar eerste keer dat ik speelde crashte hij dus daarom ging ik een patch zoeken op www.unreal2.com . Toch raar dat ze er niet bijzetten dat ie alleen voor VS is.
 • [quote:3413a2a777="cHiLlaH"]Een driver conflict is ook een oplossing, installeer de drivers van je videokaart opnieuw en idd dx9 zou ook een mogelijke oorzaak kunnen zijn!!![/quote:3413a2a777]
  heb je dit al es geprobeerd??
 • nee, heb voor de re4st geen last met spel, de fout zit gewooon echt in het spel, 1 keer liep hij vast toen ik in een lift jumote terwijl er een einde level naderde
 • Het staat toch echt op de site "This patch is for the Norht American/NZ/Oz-version of the game- a European patch will follow shortly" (en daar zitten we dus nog steeds op te wachten :(
 • a zie het nu, er stond ook al dat er in het start menu een auto update zou staan. Maar die zag ik helemaal niet.

  Mar weer opnieuw installen dan
 • Ik herinner mij dat UT2003 veel ellende had met bepaalde Nvidia drivers
 • nVidia maakt gewoon slechte drivers … da's alles ;) :P
 • Ja dat moet wel als er ondertussen update 20640000 is. (Beetje ovredreven :wink: )
 • Ik heb met Unreal 2 ook wat problemen gehad.
  Bij mij ging het vaak fout als er meerdere dingen tegelijk gebeurde, deur open, explosies, bewegingen, en bots bij elkaar…. Meestal bleef het geluid even in een loop hangen, en klapte Unreal2 er helemaal uit.
  Een blauw scherm in XP heb echter nog niet voor elkaar gekregen, bij mij kwam Unrea keurig terug met een report met de vermelding van de rootcause. Niet dat dit veel hielp, maar toch.
  Uiteindelijk heb ik in het spel de geluids instellingen van UAX afgezet (Heb wel een surround kaart met UAX) en voila….geen problemen meer, en het spel verliep ineens een stuk beter.

  Verder sluit ik me helemmal aan bij het vorige commentaar: Unreal 2 vraagt ontzettend veel van je machine. Alles wat je PC extra aan het doen is zorgt voor schokken/problemen.
 • voor de problemen met EAX is een aparte patch :
  http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=&threadid;=262320

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.