Vraag & Antwoord

Games

Windows start plotseling opnieuw op in FS 2002

Anoniem
sebastiaan2003
8 antwoorden
 • Eerst gebruikte ik Flight Simulator 2002 naar volle tevredenheid. Maar toen ik het een tijd niet gespeeld had wilde ik het weer spelen. Ikhed het weer opnieuw geinstalleerd en ging vliegen met een standaard Cessna op schiphol. Ik druk op Flight Now of zoiets. De balk gaat naar de 100% en ik zie in een flits de cockpit en ineens sluit ie mijn computer af en start hij weer opnieuw op (de computer).
 • Probeer eerst eens de performance wat terug te draaien, zowel grafisch als geluid. Ga hiervoor naar Settings. Het lijkt erop dat je systeem het te druk heeft en spontaan crashet, en reset. :-?

  [edit] Of probeer eens in een venster te draaien. Druk daarvoor op Alt+Enter [/edit]
 • Geprobeerd maar nu crasht die na 5 min. En eerst deed hij het perfect :(
 • eventueel nieuwe drivers geinstalleerd? Zo ja verwijder deze en zet de oude er weer voor op de plek. Of probeer terug te keren na een herstelpunt voor die verandering (bij gebruik van win xp)

  Succes
 • Ja ik gebruik win XP met een voodoo 3 16mb, heb de nieuwste drivers!! hoe verwijder je oude
 • Deze computer rechtsklikken, Eigenschappen, Hardware, Hardwarebrowser, naar driver bladeren, dubbelklikken, Stuurprogramma, Vorige (als je XP hebt).

  Of deïnstalleren via Configscherm, Software
 • [quote:6bd8aae018="sebastiaan2003"]Ja ik gebruik win XP met een voodoo 3 16mb, heb de nieuwste drivers!! hoe verwijder je oude[/quote:6bd8aae018]
  staat in de faq van het video-kaart forum heel goed beschreven
 • vrienden van mij hebbnen zelfde probleem. Bij 1 gebeurd dit bij SC4, heeft niks met zijn specs te maken want die zijn ok. Bij ander precies zelfde, maar hij heeft ook ME en daar deed hij het wel.
  Ander kan geen sof2 spelen met gf4 mx400.

  De beste oplossing is gewoon een legale windows te kopen en dfe update SP1 te installeren dan ben je van het gezeur af.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.