Vraag & Antwoord

Games

Games op je laptop

Anoniem
Zephyer
8 antwoorden
 • Hey

  Weet iemand een leuke site over laptops e.d
  kun je er spellen op spelen de voor en na delen en
  de geschiedenis


  alvast bedankt


  gr Niek
 • 'k begriijp niet goed waarom je daar een site voor nodig hebt,
  voor een laptop gelden dezelfde regels als voor een gewone pc, systeemvereisten moeten voldoen, nadeel daaraan is dat je bij een laptop voor je hardware zowat het dubbele betaald, plus dat tijdens gamen je systeem zwaar belast en je batterij op de kortste keren zal op zijn daar nog eens bij dat je moet gamen met zo'n mousepad (tenzij je een losse muis bijkoopt) en dat uw toetsen heel onhandig dicht bij elkaar staan.
  enige voordeel dan, tja 't is een laptop en je kunt hem overal meenemen.
 • Sja wat voor laptop heb je? Op mijn laptop kan ik alles spelen wat m'n desktop ook aan kan, maar er zijn er ook genoeg die niet over een fatsoenlijke 3D kaart beschikken en dan blijf je bij 2D games zitten.
  Dus wil je erop gamen 1 kopen met fatsoenlijke 3D kaart (minstens M7 maar beter al GeForce 4 Go of Mobile Radeon 9000) … kost een paar cent maar dan heb je ook wat :)
 • [quote:e9d2406a26="Speedy"]Sja wat voor laptop heb je? Op mijn laptop kan ik alles spelen wat m'n desktop ook aan kan, maar er zijn er ook genoeg die niet over een fatsoenlijke 3D kaart beschikken en dan blijf je bij 2D games zitten.
  Dus wil je erop gamen 1 kopen met fatsoenlijke 3D kaart (minstens M7 maar beter al GeForce 4 Go of Mobile Radeon 9000) … kost een paar cent maar dan heb je ook wat :)[/quote:e9d2406a26]
  Ik practisch niets…
  Maar ja… ik heb dan ook een Celeron 333 met NT4 … :o
  Niet mijn keuze.. maar van m'n werk…

  (en voordat iemand zegt dat het voor WERK is… ik wil ook wel eens ontspanning ;) )
 • als je opde achterkant van de doosje van generals kijkt staat ergens niet geschikt voor laptop
 • nog iets, als je een zwaar spel speelt op je laptop stel je laptop dan op een tafel of iets ergelijks en niet op je billen want zo'n laptop die een hele tijd stressed draait word naar 't schijnt aardig heet
 • lol, dat is inderdaad een goed advies.

  Je kunt op die laptop wel een spel als civ3 of een eerdere variant spelen. De beurten van computer spelers zullen naar verloop van tijd wel wat langer duren maar je kan het spel gewoon spelen.
 • [quote:fd68bc948d="rombaft"]nog iets, als je een zwaar spel speelt op je laptop stel je laptop dan op een tafel of iets ergelijks en niet op je billen want zo'n laptop die een hele tijd stressed draait word naar 't schijnt aardig heet[/quote:fd68bc948d]
  was een keer op het nieuws dat iemand z'n geslachts orgaan had verbrand omdat z'n laptop zo warm werd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.