Vraag & Antwoord

Games

GTA Vice City wordt platinum?

Anoniem
Count Uilesnor
13 antwoorden
 • Gisteren wilde ik GTA VC kopen bij de mediamarkt. Het spel lag niet in de schappen, dus ik vroeg de verkoper of ze het echt niet hadden. Deze vertelde me dat het spel in mei in een platinum-versie uit zou komen. Weet iemand anders hier al van? Het lijkt me zo snel namelijk.
 • wat houdt platinum in?
 • GTA Vice City komt op 16 mei uit. Dynabyte heeft de datum op hun site staan.
  Of het een platinumeditie zal zijn weet ik niet.

  De systeemeisen van het spel kan je op http://www.gamevillage.nl/gm/archives/00000826.html vinden.

  Maar of die kloppen weet ik nog zo net niet want de systeemeisen van GTA 3 klopten ook niet helemaal, maar ja we zullen wel zien.
 • [quote:f48b56aa8f="Count Uilesnor"]Gisteren wilde ik GTA VC kopen bij de mediamarkt. Het spel lag niet in de schappen, dus ik vroeg de verkoper of ze het echt niet hadden. Deze vertelde me dat het spel in mei in een platinum-versie uit zou komen. Weet iemand anders hier al van? Het lijkt me zo snel namelijk.[/quote:f48b56aa8f]

  Bedoel je dan voor de ps2 of PC? Want als het voor de pc is, zou ik echt niet weten waar platinum voor staat. Maar als het van de ps2 is, is het misschien een herziende editie(?)
 • OWWWWWW……..ik snap het al. die verkoper bedoelt natuurlijk gold, alleen is ie in de war met platinum.

  Dat is dan wel een echte n00b hoor :lol:
 • Platinum is het budget label voor Playstation (2) games.
  GTA:VC zal dus lekker in prijs zakken.
  Het is idd de gewoonte om wanneer een game naar de platinum status gaat deze eventjes uit de schappen wordt gehaald.
 • Om nog preciezer te zijn : het 'Platinum'-label is voor die spellen waarvan een X aantal units verkocht is. Ik weet niet hoeveel men er voor nodig heeft, maar het is flink wat waardoor je feitelijk alleen spellen zult terugvinden die vrij goed zullen zijn.
  't is dus niet een label in de zin van 'we motte die ouwe troep kwijt' ;)
 • klinkt misschien simpel, maar als het voor de ps2 is ga dan gewoon naar een andere winkel waar ze de game wel nog liggen hebben.
 • [quote:5253ea9cfd="rombaft"]klinkt misschien simpel, maar als het voor de ps2 is ga dan gewoon naar een andere winkel waar ze de game wel nog liggen hebben.[/quote:5253ea9cfd]anders kan je hem wel van internet bestellen,das VAak ook nog goedkoop ook :D
 • [quote:b219930093="computer_nerdo"][quote:b219930093="rombaft"]klinkt misschien simpel, maar als het voor de ps2 is ga dan gewoon naar een andere winkel waar ze de game wel nog liggen hebben.[/quote:b219930093]anders kan je hem wel van internet bestellen,das VAak ook nog goedkoop ook :D[/quote:b219930093]

  het komt op de zelfde uit

  BV

  GTA3 VC 40 Euro als je het besteld komt er 11 euro ofzo verzend koste bij
 • Dus niet, bij GCshop net besteld voor 39 euro, en daar komen maar 2 euro verzendskosten bij :D
 • [quote:397d767140="rombaft"]klinkt misschien simpel, maar als het voor de ps2 is ga dan gewoon naar een andere winkel waar ze de game wel nog liggen hebben.[/quote:397d767140]

  Ik doelde inderdaad op het spel voor de ps2. Het ging mij erom dat ik me afvroeg of het spel inderdaad in platinumversie zou uitkomen. Andere platinumversies zijn volgens mij toch spellen die al wat langer op de markt zijn, zoals Grand Turismo 4 of Tekken 4. Maar GTA VC is toch nog vrij nieuw dacht ik.
 • Maar VC heeft toch heel erg goed verkocht (volgens mij zelfs nog beter dan GT3 …).
  Ik zag net dat GTA3 ook platinum is. Meer dan € 40 zou ie dus niet mogen kosten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.