Vraag & Antwoord

Games

Algemene vraag over het branden van ps1/2 games

Anoniem
Speedy
6 antwoorden
 • Ik hoor net via een vriend dat als je ps2 games wilt kopieeren/branden je dan een dvd-brander nodig hebt. Is dat zo en waar zit de bottleneck in het kopieeren van ps1/2 games (1op1 en downloads uit de ng's). Ik heb wel eens gehoord dat je de games op een zo laag mogelijke snelheid moet branden voor het beste resultaat (x1)??
  P.S. Ik besef dat je speler wel omgebouwd moet zijn en dan kom ik meteen bij mijn laatste vraag, als je een perfecte 1 op 1 copie maakt dan zou je hem toch ook op een niet omgebouwde ps1/2 moeten kunnen afspelen?
 • *kantje boord :-? (warez talk)


  In de ps2 komen dvd spellen dus dat lijkt me wel logisch, of denk jij 2GB op een cd te krijgen? :lol:
 • Dit is meer dan kantje boord. Dit is een warez vraag.
 • na je wekt met deze vraag de indruk dat je zelf ps spelen gaat branden. ik weet niet of het zo is, haalt me ook niet zoveel uit. maar er zijn een paar mensen op dit forum waarbij de haren recht over eind gaan staan als ze zulke vragen lezen. Dus houd daar rekening mee. staat ook in de voorschiften dat je zulke vragen niet mag stellen. maar goed de moderator of operator zal bepalen of het wel of niet mag deze vraag. mag het niet krijg je vanzelf een aggressieve moderator op je dak :wink: maar om effe op je vraag in te gaan. Je zal er ongetwijfeld een specaile brander voor moeten hebben. of dat dvd brander is weet ik niet. maar met een beetje zoeken kom je daar wel uit :D
 • [quote:bba4ae2879]Je zal er ongetwijfeld een specaile brander voor moeten hebben. of dat dvd brander is weet ik niet. maar met een beetje zoeken kom je daar wel uit.
  [/quote:bba4ae2879]

  Gewoon een DVD brander (ik weet niet of het dvd+ of dvd- is). Trouwens, de PS2, GameQube en X-Box hebben volgens mij alle spellen op DVD.
 • thanks voor jullie reacties, ik weet dat dit voor "the Saints" onder ons misschien een beetje moeilijk te verteren vraag is maar zoals al vaak gezegd is zitten de grootste "boefjes" vaak voor in de kerk…………………

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.