Vraag & Antwoord

Games

GTA III missie: Bomb da base: Act ll

Anoniem
turbulence
8 antwoorden
 • Ik kom niet verder bij deze missie. Je moet eerst naar die 8 ball's rijden om hem op te halen en dan naar de haven. Daar parkeer ik de auto bij de blauwe cirkel. En dan zegt die 8 ball's. Als je het eerste schot gelost hebt dan ga ik naar de boot. Dat gebeurt ook, maar hij word elke keer doodgeschoten. In welke volgorde moet je die mannetjes dood maken. En met de sniper rifle of met een ander wapen??
 • klopt zodra jij begint te schieten rent die 8-ball naar de boot. Daar staat echter nog een tal van columbiaanen die je niet kunt zien vanuit de cirkel dus die kun je ook niet neersnipen. Je moet dus mee gaan rennen. Is echt een hele lastige met die sniper. Maar als je even een code gebruikt en dan een machine gun dan kun je gewoon met 8 ball meerennen en alle colombianen afknallen.

  succes


  BTW cheat voor alle wapens is GUNSGUNSGUNS
  gewoon in het spel intypen
 • In de buurt van die locatie ligt een 'powerup' waarmee je de tijd aanzienlijk vertraagt (ziet er uit als een zetpil dacht ik). Dat geeft je genoeg tijd om iedereen af te schieten die in de buurt van 8ball komt.

  Ik heb zelf gewoon vanaf het dak geschoten … (je hoeft dus niet in die cirkel te zitten, da's gewoon het startpunt van die scene IIRC)
 • wat nog makkelijker is om achter je de trap op te lopen en vanaf daar op het dak met de sniper iedereen af te knallen.

  Je kan vanaf die positie de hele boot overzien en makkelijk elke colombiaan af knallen. Ik weet niet of je het al wist maar met PGUP zoom je in.

  Succes
 • skywalker heeft helemaal gelijk. Enne, begin waar 8ball begint, dus schiet eerst die mannekes onder aan de trap dood (liefst door hun hoofd)
 • Heb hem gehaald via het dak iedereen neer sniperen. Het ging gelijk goed! :D Bedankt!
 • Haha, ik heb hem zo gedaan:

  Je komt aanrijden, die gozer stapt uit, ik rijdt over hem heen, zodat ie onder de auto ligt. Dan heb je ff wat meer tijd en dan door een bug in het spel is ie ineens onder de auto vandaan, maar dan heb je al 75% van alle gangsters dood, dan ren je met hem mee met je machinegeweer en maak je het af.. :)

  Maar goed, je hebt hem al gehaald. Ik heb het altijd zo gedaan, beetje cheaten haha. Maar wel altijd zonder codes..
  GTA: VC is trouwens geweldig, wat is dat leuk racen op die motors (ik heb hem al voor de pc :) )
 • ik heb hem vandaag ook opgehaald en al even gespeeld en ik moet zeggen dat het een vet spel is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.