Vraag & Antwoord

Games

Help: Battlefield 1942 draait niet meer!

Anoniem
x-ero
4 antwoorden
 • Ik wilde na een aantal veranderingen op m'n PC (DirectX9 en overklokken en de laatste DesertCombat 0.35) Battlefield weer gaan spelen. Echter na het opstartschempje (Battlefield1942) gaat hij weer terug naar Windows. Andere spellen (UT2003 demo, Warcraft3) doen het wel gewoon. Is dit een BF1942 vs DirectX9 probleem? of zou het spel niet meer werken vanwege het overklokken van mijn kaart? (wat me onwaarschijnlijk lijkt, maar toch). Het lijkt me ook niet dat het aan die laatste Desert Combat versie ligt eigenlijk.

  Wie denkt het te weten of heeft ook ervaring met BF en DirectX9.

  Ik dacht ik inventariseer eerst even voordat ik trial en error ga doen.

  Alvast bedankt!
 • :lol: Battlefield & directx 9.0 is geen probleem,ik denk eerder dat je die mod niet goed geinstalled hebt…….. :lol:
 • [quote:aef68e8e88="rge"]:lol: Battlefield & directx 9.0 is geen probleem,ik denk eerder dat je die mod niet goed geinstalled hebt…….. :lol:[/quote:aef68e8e88]

  Het was inderdaad geen DirectX9 probleem, ook geen overklok probleem en ook de Mod was goed geinstalleerd.

  Het was een Reforce (XP refresh fix) probleem! Deze tool had ik ook nog geinstalleerd kwam ik net achter. Damn…waarom werkt die nu niet met Battlefield1942? Was net zo blij dat mijn monitor niet meer hoefde te schakelen tussen verschillende refresh modes. Nu dus weer wel als ik BF1942 wil spelen. Lekker lomp van EA dat je op een bepaalde refreshrate moet spelen. Ik wil gewoon op 85hz kunnen spelen!
 • Is daar soms ook nog een oplossing voor die Refreshrate in BF1942 in compinatie met de Reforce tool?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.