Vraag & Antwoord

Games

Spelen in een netwerk

Anoniem
AoM
7 antwoorden
 • Hoi
  Kun je van een ouder machine via een netwerk het spel spelen welke op een nieuwere (dus beter) is geinstalleerd.
  Ik heb het een en ander al geprobeerd maar helaas. (we hebben wel al een gezamelijke documenten map)

  wie help mij :-?
 • Ja dat kan ligt er welk aan welk spel het is bij sommige werkt het niet.
  Je moet dan de map waarin het spel staat sharen en dan het spel openen vanaf de andere computer, maar ik vraag me af wat je er aan hebt want je zal nog steeds aan de minimum systeem eisen moeten voldoen denk ik.
 • Dat klinkt inderdaad logisch, maar als die oudere machine het aankan, kan deze dan via een snelkoppeling in de map Shared documents het spel starten?
 • Ik denk het wel hoewel ik niet zeker weet of je de map waar het spel zelf instaat ook geshared moet hebben ik zou zeggen probeer het uit :P
 • Tot zover bedankt ik ga knutselen. Ik laat het wel ff weten als het lukt 8)
  In iedergeval bedankt voor je tips, AoM
 • Het zou moeten kunnen als je de map van het spel op de nieuwe pc deelt en je met de oude pc een snelkoppeling naar die map maakt. Echter denk ik dat je het spel niet op twee pc's tegelijk kan spelen omdat er dan al bestanden geopend zijn door de eerste pc.
 • als ik het goed snap dan zou dit de oplossing kunnen zijn :

  Oude PC : van hieruit start je de SETUP en instaleert hem op de Nieuwe PC in de gesharde map. Op je oude PC worden dus de registry settings geinstaleerd.

  Op de Nieuwe PC doe je hetzelfde .
  Op de oude PC kan je dan het spel gewoon spelen, de bestanden staan op de nieuwe PC, MAAR het spel draait wel op de oude PC. De oude pC moet dus wel aan de minimum eisen van het spel voldoen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.