Vraag & Antwoord

Games

Post Mortem - één file nodig!

Anoniem
cHiLlaH
5 antwoorden
 • Heb een tijd geleden (te lang geleden om terug naar de winkel te gaan) het spel Post Mortem gekocht. Vorige week heb ik helaas mijn PC moeten formatteren, waarop het spel (volledig) geinstalleerd was.

  Toen ik Post Mortem opnieuw wilde installeren kwam ik erachter dat CD2 beschadigd was. Hierdoor kan het bestand 'Cin0401P1_Hu1_L.nmo' in de map Data\Animations\Hulot niet meer gelezen worden vanaf de cdrom en dus ook niet gekopieerd naar de harddisk (tijdens de installatie). Ik heb op Negeren gedrukt en de installatie ging door.

  Het spel werkte ook, tot een bepaalde plek. Het spel loopt op dat punt vast, en het scherm wordt zwart. In debug.log zie ik ook dat het bestand 'Cin0401P1_Hu1_L.nmo' niet kan worden gevonden.

  Ik weet dat het eigenlijk niet mag, maar ik heb de originele cd's dus het is niet illegaal, wie kan me aan het bestand 'Cin0401P1_Hu1_L.nmo' helpen?

  Alvast heel erg bedankt!
 • Terug gaan naar de winkel dan he.
 • [quote:350f6e7e87="red1"]Terug gaan naar de winkel dan he.[/quote:350f6e7e87]


  lees de eerste regel van zijn post nog een keer :x
 • Sjonge ik heb echt een probleem met lezen :roll:
 • Probeer eens een kopie te maken van die CD. Misschien dat hij de fout 'goedschrijft'. Dat heeft mij al aan heel wat CD's het leven gered dus probeer het eens. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.