Vraag & Antwoord

Games

hoe haal ik de helicopter neer in iron storm?

Anoniem
None
8 antwoorden
 • krijg die klere helicopter niet uit de lucht, zit in het 2e level
  wie weet het?
 • Je moet doorlopen en een raketwerper pakken die in een tent ligt en wat raketten op de helikopter afzenden.
 • ja dat is het probleem, die raketwerper heb ik al, alleen wat is de truc, ik heb alle 10 granaten al afgevuurd, helaas de helicopter vliegt vrolijk verder.
 • Dan heb je hem dus nog niet geraakt. Met een stuk of twee hits komt ie namelijk al naar beneden.
 • nee inderdaad heb ik hem nog niet geraakt, voor alle duidelijkheid ik heb al 10 granaten afgevuurd, maar die helicopter vliegt vrolijk verder, wat is de beste positie om dat klere ding naar beneden te krijgen?
 • ja kan dus inzoomen en dat hadden jullie niet verteld!
  stelletje schurken
  nu ben ik dus een eind verder gekomen, maar weer vastgelopen, via een tunnel naar het volgende gedeelte gegaan, na de tunnel loop ik in een kloof, via de rechterkant zijn allemaal boobytraps, gegeven moment zie ik een kapot geschoten tank, links daarvan een aantal soldaten, als ik die aanval komt er weer een helicopter, volgens mij wordt ik door deze konstant dood geschoten en mijn granaatweroer heb ik niet meer, die ligt dus ergens voor de tunnel en die is dus afgesloten!
  graag wat tips!

  alvast bedankt!
 • Hier zit vast wel iets tussen.
  http://www.google.nl/search?q=iron+storm+walkthrough

  In het algemeen is het wel zo, dat je in IS gewoon iets anders moet proberen, of een omweg moet nemen. Je kunt regelmatig via verschillende wegen op hetzelfde punt uitkomen.
 • Op het moment heb ik ook problemen met het neerhalen van een helicopter. Ik zit in level 6, in het gebouw. Als ik naar het dak toe ga dan wordt ik overhoop geschoten door een heli. Die vriendelijke juffrouw vertelt me dat ik een granaatwerper moet zoeken. De enige die ik weet te liggen is in de armoury, maar die is afgeschermd met een groot hek. Wie weet of ik op welke manier ik toch in de armoury kan komen, of waar ik elders een granaatwerper kkan vinden?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.