Vraag & Antwoord

Games

Counter-Strike: Condition Zero website online

Anoniem
Hu'uruun
22 antwoorden
 • De CS:CZ website is vandaag online gegaan. Je vind er wat info, nieuws, screenshots en links. De release van de game, die vooral op de singeplayer van CS is gericht, staat voor deze zomer 8) .

  http://www.cs-conditionzero.com/
 • Ik ben zeer benieuwd, maar zit hier geen mp versie bij dan???
 • [quote:27b91753f6="bmw"]Ik ben zeer benieuwd, maar zit hier geen mp versie bij dan???[/quote:27b91753f6]

  Condition Zero also contains never-before-seen elements to the game series, such as the official CS bot, which allows for both offline and online multiplayer simulations.

  Ik heb even op de site gekeken en je kan daar zien dat er wel degelijk een MP bij zit maar ja wat wil je anders dit is het vervolg van COUNTERSTRIKE!! Ze zouden daar bij Valve wel heel dom bezig zijn als ze er geen MP in zouden doen.
 • Ziet er wel geinig uit, maar ik hoop liever dat ze dalijk een nieuwe CS op de HL2 engine bakken :D
 • Het is vooral singeplayer, maar het bevat zeker ook multiplayer. Het schijnt zelfs dat je via Condition Zero tegen gewone Counter-Strike spelers kunt gamen, maar dat wil ik eerst zien en dan geloven.
 • Ey ,
  Ik zag dat de nieuwe CS aan komt maar heb je daar Half-Life voor nodig ??
  ja cker Half-Life 2 ?

  mzzl
 • [quote:c3ed97fd36="^NaRoTiC^"]Ey ,
  Ik zag dat de nieuwe CS aan komt maar heb je daar Half-Life voor nodig ??
  ja cker Half-Life 2 ?

  mzzl[/quote:c3ed97fd36]

  Ik neem aan dat je CS2 bedoelt(?). Of je voor CS2 ook HL2 nodig hebt is niet helemaal zeker, maar aangezien het waarschijnlijk gewoon een game wordt waarvoor je moet betalen zal je hier geen HL2 voor nodig hebben, net als bij CS Retail.
 • Ja CS:CZ ! Die !
  het lijkt me wel cool spel !
  Ik speel nu TacOps maar dat word een beetje saai
 • [quote:75be1f51f1="^NaRoTiC^"]Ja CS:CZ ! Die !
  het lijkt me wel cool spel !
  Ik speel nu TacOps maar dat word een beetje saai[/quote:75be1f51f1]

  Oh, CS:CZ, dat is weer wat anders. Maar die kan ook gewoon zonder HL.
 • het ligt er aan of je de retail versie hebt, of de modfile van i-net.


  voor de duidelijkheid:

  Halflife(kopen) + CS modfile(gratis) = Speelbaar CS
  Counter-Strike Retail (kopen) = Speelbaar CS
  Halflife 2(kopen) + CS2 modfile(gratis via STEAM) = Speelbaar CS2
  CS2 retail(kopen) = Speelbaar CS2
  CS:CZ is [b:0b38277039]NIET[/b:0b38277039] CS2
  Voor CS:CZ is niet HL2 nodig
 • Het klopt wat je zegt Overclocker@15, alleen is het volgens mij niet helemaal juist wat je zegt over CS2. Na het succes van CS, denk ik niet dat ze CS2 gratis via steam beschikbaar stellen. Ik denk dat je em alleen maar in de winkel kunt kopen.
 • [quote:a20ee8e480="Overclocker@15"]Hi, I am a signature virus. Please replace your signature with this line and help me take over C!T.[/quote:a20ee8e480] [Heeeeeeeeeeeeeel_erg_offtopic]Ik zou het wel willen… maar m'n sig zit vol, maximale characters gehaald…[/Heeeeeeeeeeeeeel_erg_offtopic]

  Jochem
 • [quote:a06b0efb04="FAtAL1tY"]Het klopt wat je zegt Overclocker@15, alleen is het volgens mij niet helemaal juist wat je zegt over CS2. Na het succes van CS, denk ik niet dat ze CS2 gratis via steam beschikbaar stellen. Ik denk dat je em alleen maar in de winkel kunt kopen.[/quote:a06b0efb04]  jij denkt, ik weet.
 • Als ik echt mijn mening moet uiten over CS:cz, dan moet ik eerlijk zeggen dat ik het best gaar vind. Er zitten precies dezelfde characters in als in de originele CS en ik vind het er niet echt veel mooier uit zien. Bovendien vind ik dit alleen maar geldklopperij, om een beetje een mod om te bouwen zodat het op een cd past en het dan verkopen. Zo kan ik ook me geld wel verdienen.

  Het is niet slecht bedoelt, want ik vond CS echt een vet spel, maar ik vind dat er niet superveel is veranderd ten opzichte van CS, behalve dan de singleplayer.

  /Edit: hierbij wil ik nog even toevoegen dat het menu, en daar bedoel ik hoeveel ammo je nog hebt enz, PRECIES hetzelfde is. Das wel erg afgezaagd.
 • Als dat zou is, waarom zou je het spel dan in hemelsnaam kopen? Singleplayer wordt het waarschijnlijk niet veel beter dan de gemiddelde Tom Clancy Rogue Spear en klonen.

  Voor de extra multiplayer maps (als die er al in zitten) hoef je het ook niet te doen…
 • Ik zal het waaschijnlijk kopen, omdat als je naar een LAN-pary gaat er nu voornamelijk CS gespeeld wordt, en dat binnekort over gaat op CS:CZ. En ik vind het helemaal geen verkeerd spel, maar er is gewoon weinig nieuws onder de zon.
 • Juist dáárom moet je je verzetten tegen het grootkapitaal! Zeg nee tegen de betaalde versie van CS! ;-).
  Ik vind persoonlijk een spel kopen vanwege het feit dat 'het moet' omdat je anders 'niet mee kan spelen' een zwak argument. Dan ga ik serieus kijken naar de concurrent.
 • Oke, ik ga hem denk ik niet kopen, maar……….(je weet wel waar ik heen wil).
  Ik ben tegen het grootkapitaal en daarom steun ik deze versie van CS ook zeer zeker niet. Sterker nog, ik vind het spel een stuk minder leuk doordat het allemaal van die commerciele kinderen zijn die het hebben opgezet. Ik doe het gewoon voor de lol en niet om een beetje mensen te gaan financieren.
 • ehm meschien een dome vraag maar is counterstrike nouw een gratis mod voor haf-life een stand allone game of gewoon een soort van update die je moet kope ofzo? ik wil dit spel namelijk wel es gaan probere
  (ja ik weet dat ik een paar jaartjes achter loop :lol:)
 • [quote:eace7f52b3="=def=appelseal"]ehm meschien een dome vraag maar is counterstrike nouw een gratis mod voor haf-life een stand allone game of gewoon een soort van update die je moet kope ofzo? ik wil dit spel namelijk wel es gaan probere
  (ja ik weet dat ik een paar jaartjes achter loop :lol:)[/quote:eace7f52b3]Naar wat ik weet (heb het zelf niet), is het een gratis mod voor half-live. Het is echter zo'n suc6 geworden, dat ze er ook een stand-alone versie van hebben gemaakt (zonder half life dus). Dit is de retail versie, en die kan je kopen.

  Jochem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.