Vraag & Antwoord

Games

gamen goed voor het waarnemings- en reactievermogen

Anoniem
Hu'uruun
28 antwoorden
 • eindelijk goed nieuws inzake gamen. ik vond mezelf trouwens al een stuk scherper tijdens het werk sinds ik game (ca 1 jaar) :wink:

  http://www.gamer.nl/nieuws/17928
 • LOL
  eindelijk weer eens iets positiefs. Ik geloof het zelf ook wel wat daar staat, ik kan nu kogels ontwijken net zo als in de matrix :-p

  Nature is een goed blad :wink:
 • Kijk, dat had ik nou weer ff nodig, eindelijk weer eens goed nieuws 8) .
 • Direct maar even een mail gestuurd naar m'n ouders die beneden zitten met die link. :lol:
 • Soms ben ik wel eens Ut aan het spelen en dan ben je op dreef. Met sniper de een na de andere Headshot.

  Ps: aimbot gebruik ik niet :wink:
 • Deed vorig jaar bij opendag van ik d8 TU/e zo'n reactie test. Moet je op knop drukken als lampje gaat branden. Dankzij het gamen is mijn reactievermogen bijna bovenmenselijk :P
 • [quote:39c8c8a5f4="Boerke87"]Direct maar even een mail gestuurd naar m'n ouders die beneden zitten met die link. :lol:[/quote:39c8c8a5f4]

  *eh* was lopen te veel moeite ? Of ben je zo erg verslaafd en zijn je spieren zo verslapt dat je dat niet eens kunt ? ;)
 • [quote:35b81792ef]*eh* was lopen te veel moeite ? Of ben je zo erg verslaafd en zijn je spieren zo verslapt dat je dat niet eens kunt ? [/quote:35b81792ef]

  Hoe dom ben je Jafo :wink: onthoud jij maar even

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=576279#576279

  Toch makkelijker om mail te sturen.
 • Als je goed had nagedacht dan had je ze naar http://www.gamer.nl verwezen … veel makkelijker :P
 • Vandaar dat ik zo goed kan auto-rijden, heb veel geoefend op de PC :lol:
  Of zou het net andersom zijn, ik kon namelijk al rijden, voordat ik echt racegames ging spelen… :wink:

  Wel eindelijk eens geen doem-nieuws over ons tijdsverdrijf…

  Groetjes, Christian.
 • [quote:e085faf7e0]Vandaar dat ik zo goed kan auto-rijden, heb veel geoefend op de PC [/quote:e085faf7e0]

  als ik auto zou rijden zoals ik in vice city met de auto rijd zou mijn verzekering mij al geschrapt hebben denk ik (of zat ik al in de bak) :D
 • hmmmmmmmmmm, dacht dat ze in belgie niet zo moeilijk waren. daar rijden ze overigens toch allemaal niet best???? :lol:
 • weet j dat j van online (en ook wel van 'offline' ) gamen je engels veel en veel beter word?
  het is bewezen dat kinderen die veel gamen veel beter zijn in engels
  daarom stond ik er ook een 9 voor:)
 • [quote:728a0381d2="=def=appelseal"]weet j dat j van online (en ook wel van 'offline' ) gamen je engels veel en veel beter word?
  het is bewezen dat kinderen die veel gamen veel beter zijn in engels
  daarom stond ik er ook een 9 voor:)[/quote:728a0381d2]
  nou das echt niet altijd zo hoor ik game genoeg maar mijn engels is om… :oops:
 • [quote:9c329e9d09="=def=appelseal"]weet j dat j van online (en ook wel van 'offline' ) gamen je engels veel en veel beter word?
  het is bewezen dat kinderen die veel gamen veel beter zijn in engels
  daarom stond ik er ook een 9 voor:)[/quote:9c329e9d09]
  Ik denk het ook. Niet zozeer omdat je er een 9 voor sta, maar omdat tv en computer nou eenmaal veel positieve invloed heeft (ook negatieve, maar we houden het gezellig 8) )

  Mijn moeder bijvoorbeeld, beheerst nauwelijks engels, terwijl ik in groep 8 al de woorden goed kon uitspreken, en gewone zinnen (niet te moeilijk) kon formuleren.

  Dit komt met name door de tv. Bijna elke dag kijk je naar een engelse serie/programma/whatever, je hoort dan constant engels. Dit oefend je luisteren, waardoor je woorden kan uitspreken, zinnen kan formuleren.

  Verder denk ik dat games een kleine bijdrage leveren. Niet de shooters, waar de meeste woorden online volgens mij: ns & lag.

  De stratagie spellen leveren denk ik wel een bijdrage. Voor mij in iedergeval wel! Ik heb al heel wat woorden opgezocht in het engels woordenboek, die ik tegen kwam in een spel. Die woorden weet ik nu, omdat ik ze gebruikt heb (nog gebruik).

  Het is de televisie die de grote bijdrage levert (zegt m'n engels lerares), de games doen, naar wat ik denk, iets minder mee aan het "engels leer process".

  Jochem

  En nu maar weer normaal nederlands praten… strax ziet men nog dat ik VWO doe…
 • Ik vind de games (die ik speel dan) toch een vrij grote bijdrage leveren aan mijn Engels taalgevoel. Ik speel dan voornamlijk RPG's en soms wat strategiespellen. Vooral in die eerste moet je toch soms vrij grote lappen tekst doorlezen en vervolgens het 'goede' antwoord kiezen. Je bent dan interactiever bezig met 'Engels leren' dan wanneer je voor de TV zit. Je hoort dan wel niet zoveel Engels, maar daar is de TV dan voor ;-).

  Trouwens, het Engels mag dan steeds beter worden, het Nederlands gaat er toch zienderogen op achteruit :D :lol: (niet negatief bedoeld hoor :wink: )…
 • [quote:abac357f02="Hu'uruun"]Trouwens, het Engels mag dan steeds beter worden, het Nederlands gaat er toch zienderogen op achteruit :D :lol: (niet negatief bedoeld hoor :wink: )…[/quote:abac357f02]dad fin ic nauw owk. Ud Needurlants ies hier hel zlegd. Ken beeter menzen!

  Jochem
 • Hehheh, waar ik me altijd aan erger is het volgende: 'Product A is beter [u:8fcc0128b0]als[/u:8fcc0128b0] product B. Het moet toch echt zijn Product A is beter [u:8fcc0128b0]dan[/u:8fcc0128b0] product B. Of dan zegt men 'Hij is beter dan jou', dat moet zijn 'Hij is beter dan jij (bent)'

  Anywayz, zou het niet makkelijker zijn als we het Nederlands gewoon afschaffen en alles in het Engels doen?
 • Dat is wel een heel leuk idee om het nederlands af te schaffen en alles in het engels te doen. Maar dan zijn er altijd weer mensen die "better then" shrijven ipv "better than'' :P
 • Tja, die kans loop je.. Maar is dat niet met alle talen, dat mensen spreektaal SCHRIJVEN????? :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.