Vraag & Antwoord

Games

welke game?

Anoniem
gekko
20 antwoorden
 • Welk spel vinden jullie het leukst van deze?
  Command and Conquer Genrals.
  The sims.
  Medal of Honor Allied Assault.
  Quake 3.
  Fifa 2003.
  Battlefield 1942.
  of
  Gta Vice city?
 • hoezo alleen van deze? is dit een onderzoek ofzo?

  nou ja, geef mij maar GTA VC dan als ik hier uit moest kiezen
 • Van deze zonder meer MOHAA. Ik moet wel aantekenen, dat ik GTAVC nog niet gespeeld heb. Maar ja, wat maakt dit eigenlijk uit? Je speelt toch de spellen omdat je ze zelf leuk vindt?
 • Ik ga ook voor MOHAA (met name multiplayer) 8)
 • Van deze lijst ga ik voor generals, maar eigenlijk moet het mi UT2003 zijn :P
 • Generals is alleen geschikt voor mensen die óf heel erg slecht zijn in RTS-spellen (singeplayer gezien dan) óf mensen die zich blindstaren op Graphics.

  Voor een écht strategiespel, moet je Warcraft III kopen ;-). Veel leuker en eindeloos herspeelbaar (enorm grote modcommunity…)
 • [quote:18d31c58bc="Hu'uruun"]
  Voor een écht strategiespel, moet je Warcraft III kopen ;-). Veel leuker en eindeloos herspeelbaar (enorm grote modcommunity…)[/quote:18d31c58bc]

  Helaas staat die niet in het lijstje van de topicstarter.

  Ben toch wel benieuwd waar dat lijstje op gebasseerd is. Hopelijk krijg je het spel van je keuze gratis toegestuurd ? :wink:
 • Als ik zou moeten kiezen. MoHAA

  en een snelle pc met xdsl…
  en een zee vol met tijd. Dat heb je nodig want MP is verslavend.
 • [quote:41c44e73e2="Hu'uruun"]Generals is alleen geschikt voor mensen die óf heel erg slecht zijn in RTS-spellen (singeplayer gezien dan) óf mensen die zich blindstaren op Graphics.

  Voor een écht strategiespel, moet je Warcraft III kopen ;-). Veel leuker en eindeloos herspeelbaar (enorm grote modcommunity…)[/quote:41c44e73e2]

  Die hard c&c; fan, dus de generals. Ja de naam zegt het al, om het goed te kunnen spelen moet je strategisch inzicht hebben. Daarom zijn er zo weing generaals. Infanteristen moet je niet de tacktiek laten bepalen. Net als bij voetbal : waterdragers zijn werkers, je hebt ook maar 1 maradonna, 1 cruyff etc. :wink: :P 8) :D
 • [quote:a8271f2bd5="Bosje"][quote:a8271f2bd5="Hu'uruun"]Generals is alleen geschikt voor mensen die óf heel erg slecht zijn in RTS-spellen (singeplayer gezien dan) óf mensen die zich blindstaren op Graphics.

  Voor een écht strategiespel, moet je Warcraft III kopen ;-). Veel leuker en eindeloos herspeelbaar (enorm grote modcommunity…)[/quote:a8271f2bd5]

  Die hard c&c; fan, dus de generals. Ja de naam zegt het al, om het goed te kunnen spelen moet je strategisch inzicht hebben. Daarom zijn er zo weing generaals. Infanteristen moet je niet de tacktiek laten bepalen. Net als bij voetbal : waterdragers zijn werkers, je hebt ook maar 1 maradonna, 1 cruyff etc. :wink: :P 8) :D[/quote:a8271f2bd5]

  Maar welke idioot speelt nou in vredesnaam voor z'n lol C'n'C Generals? Strategisch inzicht, laat me niet lachen. Als [b:a8271f2bd5]jij[/b:a8271f2bd5] daar strategisch inzicht voor nodig hebt, dan moet je je toch eens laten nakijken door een kundige arts.
 • van dit lijstje mohaa/sh en topicstarter zou ik aanraden sof 2 te kopen
 • Goh Generals 'strategisch' noemen is een belediging voor het genre.
  Er zijn betere spellen waar echte strategie & denkwerk bij komt kijken (MOO3, de civ-serie, Alfa Centauri, Preatorians, "Total war"-serie). Probeer maar eens te overleven als je niet zomaar een zooitje tanks kunt bijbouwen of als je echt moet nadenken over hoe je je volgende tech-level berijkt en welke wapens/taktiek je moet inzetten tegen een bepaalde vijand.

  // Cl10
  Wat is de gedachte achter dat lijstje ?
  Er lijkt geen enkele eenheid achter te zitten …
 • beetje wazig start van de topic, probeer volgende keer je doel wat duidelijker te omschrijven :)
 • Yep, Moh:AA. MP is idd erg verslavend, jammer dat ik er niet veel tijd voor heb.
 • GTA VC vindt ik het best maar doordat er geen MP optie bij zit wordt je dit spel ook een keertje zat.
 • [quote:b7e46fa22c="Bram Riezebosch"]wordt je dit spel ook een keertje zat.[/quote:b7e46fa22c]

  Dat heb ik met elke GTA versies, bij GTA2 is dat het minst, komt denk ik omdat het nog de originele topdown-view heeft, en de graphics zijn goed. Op zich een hele verbetering dat GTA3/VC in 3D zijn, maar ik vind dat topdown-view GTA kenmerkt.
 • in de tijd van breedbandverbindingen en goede Multiplayers kan je het niet wagen om nog in je eentje een spelletje te spelen.
  Gta is wel leuk, maar als je dan toch moet kiezen dan zou ik MoH nemen. generals is de mooiste RTS, maar zeker niet de beste want dan vind ik Ra2 beter.

  Je had beter een deling kunnen maken tussen de beste MP en de beste SP.
 • als spearhead er bij stond had ik die gekozen :roll:

  Dat is het nadeel van een vraag met antwoorden erbij.
 • Generals strategisch noemen is idd een beetje triest…
  sinds EA C&C; maakt is deze franchise niks meer!

  maarjah Westwood is dood :-?
  dus wat is er aan te doen!

  ik ga voro MoHaa als ik dan toch moet kiezen
 • is wel leuk dat iemand een topic begint en dan niks meer van zich laat horen. :o

  Maar ik ga voor GTA VC gewoon vanwege de gameplay

  En trouwens wat maakt het uit als iemand Generals moeilijk vind of juist niks aan. Iedereen is anders en heeft een andere smaak. Persoonlijk moet ik helemaal niks van strategie spellen hebben doe mij maar een lekkere shooter of zoiets als enter the matrix en GTA Vice City
  Niemand is perfekt en ook geen enkele game is perfekt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.