Vraag & Antwoord

Games

Battlefield Desert Storm 0.38 - Helicopter besturen....

Anoniem
G_ij_s
4 antwoorden
 • Hoe bestuur je zo'n helicopter ?!?!?!?!?!?

  Als ik het probeer en heel voorzichtig probeer op te stijgen begint de helicopter vaak al een beetje naar rechts of links te wijken….

  Wanneer ik dit probeer te corrigeren word het steeds erger… Ten slotte heb ik gewoon een spinnende helictoper waar ik verplicht ben uit te springen….

  Ik dacht dat het eerst aan het toetsenbord lag en iedereen zei dat ik een joystick moest kopen…. Helpt wel iets maar niet veel…. Iedere helicopter crasht nog steeds….

  Ik heb geen problemen met vliegtuigen…. Dus wat doe ik fout ?!?!
 • Heb ik ook problemen mee. Die dingen zijn echt niet te besturen. Vliegtuigen vind ik eigenlijk net wat te snel gaan…..
 • Ik ben er nu wel achter dat ik de Axis team helicopters wel kan besturen….

  Helicopters van het Allied team blijven onbestuurbaar voor mij…..
 • Het is te doen, maar je moet gewoon oefenen.
  De meeste 'over' reageren op de besturing, m.a.w. als de helicopter naar rechts 'kantelt' hebben de meeste mensen de neiging 'vol' links te sturen. Als de heli dan reageert begint deze naar links te kantelen en 'schiet' door naar links, dat weer 'gecompenseerd' wordt door vol naar rechts te sturen enz….
  De truuk is om nog voordat de helicopter de beweging naar links maakt de besturing 'neutraal' te zetten en voordat de helicopter weer neutraal is, de naar links kantelende beweging met een kleine 'rechts' correctie te stoppen, maar vooral RUSTIG.
  Dit geldt voor alle bewegings assen (yaw, pitch en bank), verder begint de helicopter linksom z'n as te draaien op het moment dat je gas geeft (yaw) en rechtsom als je gas terugneemt en omgekeerd bij toe-afnemen van de voorwaartse snelheid.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.