Vraag & Antwoord

Games

Gran Turismo voor pc

Anoniem
Hu'uruun
20 antwoorden
 • hey,
  ik wil graag weer eens een goeie race game ala Gran Turismo maar dan voor de pc.
  dus echt met dat tunen van auto's.
  wie weet welk spel ik zoek?
  zijn er wel fatsoenlijke spellen voor de pc in dit genre?
 • wel een spel waarbij je een auto kan tunen maar je kan maar 1 auto kiezen :(

  Dodge viper racing
 • Een oudje maar wel met enkele Gigabytes aan extra's en oneindig tunen:
  GT Sports Car.
 • ok, bedankt voor de reacties.
  iemand anders nog spellen?
 • Denk dat je beter voor 50 euro een 2e hands PSX met GT of GT2 op de kop kan tikken, dit soort games zijn er niet op de PC. Heb Viper Racing ook wel, aardig spel maar vergeleken met GT absoluut nergens natuurlijk.
  Sports Cars GT is/was ook een tof spel, komt er wat mij betreft het dichst in de buurt. Steeds betere auto krijgen, leuke controls en goeie gameplay. Maar het is alleen maar race wagens, vind aan GT zo tof dat je ook in gewone wagens kan rijden zeg maar. Veel afwisseling.
 • Ik snap echt niet wat mensen in dat spel zien. Wat ik me ervan kan herinneren was dat het slechte controls had en absoluut niet leuk of speciaal was. Maar ja, dat is mijn mening. Misschien verwar ik het met een anders spel ofzo. Iemand een screenshot voor me?
 • og je kan ook test driver 6
 • Je kunt Gran turismo (2) ook gewoon op je pc spelen als je een emulator download. De pc1 emulator is allang uit, het enige wat je dan nog moet doen is het spel ergens kopen. Je kunt em alleen vanaf cd rom spelen. Kijk maar eens op http://emulatie.pagina.nl daar vindt je je weg wel. Je moet alleen wel even zoeken voor je alle benodigde bestandjes hebt, succes ermee.

  Kobus.
 • YOYOYO
  How about Street legal
  Het is opzich wel een supervet spel, je kan je auto helemaal uit elkaar slopen, en nieuwe onderdelen kopnen etc. en dat ziet er echt vet gaaf uit zo in die garage, door bijvoorbeeld met je muis op de voorklep te klikken, haal je die weg, en dat kan bij alle onderedel!! zoals koppeling, versnellingsbak, spruitstuk

  1 heel groot nadeel is de gameplay. het is niet echt fantastisch om te spelen. er zijn patches, maar na patch 2,2 werkt de muis niet meer in het spel.

  In ieder geval, suc6
 • Er is wel een Gran Tourismo versie geweest voor de pc, maar ik vond het niet zo'n geweldig spel (alleen maar rondjes rijden :() …
  Ik heb zelf echter de NFS-serie het beste gevonden op race-gebied voor de pc.
 • http://www.liveforspeed.net/

  en dit?
 • DTM (Toca) racer van Codemasters.
 • Live For Speed is een hele goede. Heeft ook goede multiplayer ondersteuning. Deze week komt de 1e volledige versie uit, maar je kan gratis een demo met multiplayer donwloaden.
  Als je echt in de set-ups wil sleutelen kan ik je Grand Prix Legends aanraden, uit 1996, maar nog steeds veel gespeeld. Met wat patches ziet het er best aardig uit en het is één van de meest realistische race-sims. Je hebt dus wel een (goed) stuurtje nodig. Hetzelfde geld voor Netkar:
  Netkar is één van de meest realisistische race-simulaties en gratis te downloaden op www.nkzone.com. Het heeft geen AI en tot nu toe moesten we ons dus alleen vermaken, maar het is al moeilijk genoeg alleen en met 8 wagens (oa f3000, Formule Renault, Ferrari 360 Modena, de Mini Cooper, Toyota Supra en Pagani Zonda) en 3 circuits (Croft, Newbury en Falkenberg en nog meer te downloaden van bovengenoemde site, kon je je al prima vermaken, als je tenminste een stuurtje had. Nu is er dus een multiplayer mode.

  maar ja als je Gran Turismo gewend bent zijn deze spellen waarschijnlijk wel wat moeilijker te rijden.
 • http://www.createaride.com/
  Dit is natuurlijk geen echt spel maar is wel grappig. Je zult het vast wel kennen overigens. Maar idd, ik mis ook echt een goede racer op de pc….
 • bij DTM kun je afstellen en dit heeft vervolgens effect op het rijgedrag.
  Ziet er ook mooi uit.

  (enige nadeel, nogal fucked up sinds patch, update em neit zou ik zeggen)
 • Ik speel sinds een paar dagen Midnight Club 2, je kan je wagens niet tunen, maar de gameplay is wel erg leuk. Minpunt is dat het er grafisch minder goed uit ziet, en je geen resolutieopties hebt. Maar toch blijft het leuk :)
 • shit ik wilde em net checke omdat ik dacht dat ie er zo mooi uitzag.
 • Mja, de gameplay en de muziek maken het ruimschoots goed :)
 • Je hebt het tegen SDK hè, die maalt niet om Gameplay of Geluid… :wink:

  Wat mij verder ook een leuk spel lijkt is R.C Cars (Radio Controlled Cars), waarin je het met radiografische auto's tegen elkaar opneemt, op verschillende locaties (o.a op het strand met daarop mensen etc…). Is wel een arcaderacer, maar je hebt wel wat tweakopties (bredere banden etc…) Zag het in de PC Gameplay staan. Kreeg een 7,8 vooralsnog iemand geïnteresseerd is in de score.
 • [quote:7ae7629fd2="Hu'uruun"]Je hebt het tegen SDK hè, die maalt niet om Gameplay of Geluid… :wink:

  Wat mij verder ook een leuk spel lijkt is R.C Cars (Radio Controlled Cars), waarin je het met radiografische auto's tegen elkaar opneemt, op verschillende locaties (o.a op het strand met daarop mensen etc…). Is wel een arcaderacer, maar je hebt wel wat tweakopties (bredere banden etc…) Zag het in de PC Gameplay staan. Kreeg een 7,8 vooralsnog iemand geïnteresseerd is in de score.[/quote:7ae7629fd2]

  Met geluid heb je het toch fout. Waarom zou ik anders de duurste geluidsspulletjes (toen ) bij mijn pc hebben gekocht.

  RC cars? Is dat dat spel met het eerste level buiten waar je op het eind door een tunnel gaat? Die was echt relaxt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.