Vraag & Antwoord

Games

vast in tombraider the angel of darkness

Anoniem
None
21 antwoorden
 • the hall of seasons hierin zit ik vast.
  op een begeven moment kom je in een kamer waar een soort doodskist
  hoog wordt gehouden. op deze doodskist staat ultra vigilis umbram, ecce
  veritas (trough the spirit of the keeper behold the truth). hierin dwaald ook
  een of andere geest. ik weet niet wat hier eigenlijk de bedoeling is.
  weet dit iemand?

  bij voorbaat dank.
 • Euh sorry geen idee heb het spel nog niet… maar daarom even de vraag of het de moeite waard is.
  Speelt het zo belabberd als men zegt in reviews? Is het beter dan de oude Tombraiders of is het meer van hetzelfde?
 • Ik persoonlijk vind het een goed spel. maar ik ben altijd al liefhebber
  geweest van deze serie. het spel lijkt veel op vorige tombraiders, alleen
  de besturing is iets veranderd je kunt nu ook gebruik maken van de muis.
 • Ik heb hem sinds zaterdag op de ps2, moet zeggen dat ik grafisch meer had verwacht (is niet slechter, maar ook niet grandioos verbeterd), gameplay is wederom zeer goed. Controls zouden voor de TR die-hards volledig anders zijn, ik zie het niet met uitzondering van wat meer mogelijkheden. Alles met elkaar wel degelijk de moeite als je van de TR series houdt.
 • In de hall of seasons zelf hoef je niets te doen, vandaar uit moet je in 4 ruimtes komen waar je een soort edelsteen moet bemachtigen (dus 4 in totaal.
 • wat jij bedoelt is nog een stuk van te voren. maar ik ben er al achter
  gekomen hoe het moet. maar even goed bedankt voor de moeite.
 • Ja, je hebt gelijk, ik was iets te voorbarig, dacht dat ik het level gehad had. Maar nu zit ik met hetzelfde probleem :-?
  Hoe verder?
 • als je op je knieen rondkruipt kan de geest je niet pakken, dus je kunt
  eerst alle goedies oppakken. dan kijk je waar het blauwe licht aan is, hier kruip je van de voorkant zo dicht mogelijk naar toe, niet te dicht want anders gaat het licht weer uit. dan saven. terwijl je op je knieen zit en het licht nog brand pak je je geweer als de geest voor je is begin je te schieten totdat hij op een begeven moment even stilstaat ( dit is heel moeilijk te zien) dan sta je op en rent naar het beeld. als het goed is zie je dan rechts onder de hand verschijnen en druk je op actie. nu heb je het beeld en ga je weer door dezelfde deur na buiten.
 • Alvast bedankt Gonzo, zal het straks proberen.
 • Ik zit in de hall of seasons in die ronde gang, als je erin komt, rolt er een spijkerding achter je aan en moet je springen over gaten met lava en komen er speren uit de muren. Halverwege kom ik wel een deur tegen maar kan daar niks doem, uiteindelijk kom ik weer op het beginpunt uit zonder ergens een steen te vinden. Wat doe ik fout?
 • Nou ik kom er niet uit, na een uur proberen ben ik het zat. Ik zit op mijn knieen, schiet op de geest (waarvoor eigenlijk, tis een geest???), maar zodra ik naar het licht loop gaat ie uit.
  Wat doe ik fout?
 • Die deur waar jij nu bent venzent, is de deur die je pas kunt openen als je de 4 stenen hebt. Ga terug naar de hall of seasons, open een paar deuren, meetsal zijn dat er 3, zodra je naar beneden valt kom je in de ruimte uit waar je nu bent. Die deur moet je dus niet hebben :wink:
  Neem de linker of rechter deur, dan kom je in de ruimte waar je de steen kunt vinden, of liever gezegd moet verdienen.
  Succes

  En lees het bovenstaande van gonzo maar vast door, dat heb je straks wel nodig als je in de ruimte bent waar ik nu zit. pffffffffff
 • Is goed, bedankt, ik hou jullie op de hoogte van mijn avontuurtje met Lara :-) (ze ziet er nog steeds goed uit trouwens ;-) )
 • venzent blijven proberen, als je op de ? schiet moet je dit enkele keren herhalen, dus als hij voor je staat schieten op een begeven moment zit hij weer achter je dan stoppen met schieten dan komt hij weer voor je, dan weer schieten. en op een begeven moment staat hij even stil. dan naar het licht lopen.
 • ik blijf het proberen gonzo, als het gelukt is hoor je het wel.

  en jazeker venzent, het blijft een lekker ding :wink:
 • Het wil maar niet lukken :evil:
  ik wacht , ik schiet , ik wacht, ik schiet, het staat stil, ik loop en het licht gaat uit,pfffffffffffff
  Maakt het eigenlijk nog uit bij welk standbeeld?
 • Hehe lol. Tomb Raider blijft ook altijd hetzelfde. Rennen, schakelaar overhaken, rennen schakelaar overhalen, rennen, schakelaar schakelaar schakelaar.

  Voor mij hoeft het niet meer zo. Ik vind het leuk om deze spellen op een console te spelen maar niet op de pc. Deel 2 blijf ik het beste deel uit de reeks vinden.

  On topic:

  Heb egt geen idee :wink:
 • Ben het wel een beetje met je eens birdmans.

  Daarom heb ik tomb raider ook op de playstation en niet op de pc, speelt wat lekkerder.
  Om datzelfde moet je bijv. ook MoHaa op de pc spelen en niet op een console. Maar goed das ieder zijn eigen keus, gelukkig.

  Maar desalniettemin, ben ik nog geen steek verder.
 • Eindelijk is het gelukt.
  Je moet wel verdomde snel reageren, want als de geest weer gaat bewegen, dan is het handje weg. Dus volgens mij hoef je niet op die geest te schieten, maar inderdaad, zodra die stilstaat, gelijk naar het licht lopen.
 • Ik zit vast in: "The vault of the trophys".
  Je moet die beelden naar het midden zien te krijgen, maar zodra een 2e beeld in het midden is, gaat de 1e weer terug. Volgens mij moeten alle beelden in het midden staan (the brothers reunion see the door thrown open). Maar hoe?
  Of zit ik helemaal fout met wat ik doe.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.