Vraag & Antwoord

Games

racestuur zonder pedalen??

Anoniem
Stofnest
6 antwoorden
 • hola mensjuhs …

  al heb ik mijn game ellende allang weer opgegeven wegens een overdreven gebrek aan vaardigheid 8) …

  ik ken iemand die in een rolstoel zit en die dus wel graag race spellen speelt ..

  en dan ook natuurlijk het liefste met stuurtje enzo …

  nu heeft tie totaal geen voetfunctie en de enige stuurtjes die we tegenkomen zijn met pedalen enzo … bij veel dingen kun je het wel instellen maar vaak ook niet nl …

  bestaan er uberhaupt stuurtjes zonder pedalen die gewoon geschikt zijn voor de standaard race spellen van tgnwrdg ( welke dat uberhaupt dan ook mogen zijn … ikzelf heb het sinds gtavc allang weer opgegeven :p )
 • Je kunt bijv met je schakelpook gas geven en remmen.
  Maar dan moet je automatisch schakelen aanzetten.
  Dan kan hij wel lekker racen zonder problemen!
 • Geloof niet dat ze bestaan.. Het is ook niet echt iets om mee te concurreren.. "Stuur zónder pedalen!''

  Maargoed, als je een beetje kwalitatief stuurtje hebt, kun je het altijd instellen zoals jij dat wilt. Dus een knop om naar voren te gaan, en een om te remmen/achter gaan.

  Voor de zekerheid even informeren in de winkel zou ik zeggen.
 • vroeger (Vroegâh) had je ze wel, van Thrustmaster bijvoorbeeld (T1 dacht ik). Maar denk dat er daar nu nog weinig van over zijn (vrij zwak spul).
  Wat je dan als beste oplossing kan doen is denk ik zoals boven geschreven gas geven met de knoppen op het stuur. En toendertijd met de oude Thrustmaster Force Feedback kon je ook gas geven met de flippers achter het stuur, weet niet of dat met de huidige games nog steeds kan (dus dan werkt de flipper als het gaspedaal en kan je ook in kleine stapjes gas geven ipv met een knop alleen aan/uit).

  Of misschien die el cheapo stuurtjes van beurzen e.d. weet nie hoe het daar nu mee gesteld is (liep er altijd omheen, merkspullen waren kwalitatief toch wat beter), maar die had je in alle soorten en maten. Misschien zit daar nog zoiets tussen wat je zoekt.
 • Bij een hoop stuurtjes (en natuurlijk de spellen zelf) kan je de knop configuratie zelf instellen, misschien een optie. Ik heb een Sidewinder FF voor je liggen indien deze hiervoor geschikt is, moet je hem wel "ffies" ophalen in Almere ;-)
 • achter de stuur heb je bij sommige dingen die je kan gebruiken ervoor
  ik kan niet zo 1 2 3 zeggen welke stuur maar ze bestaan zeker wel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.