Vraag & Antwoord

Games

[PS2] Eye-toy !

Anoniem
None
32 antwoorden
 • De 'eye-toy' is een spel voor de ps2 dat gebruik maakt van een meegeleverde camera'tje om een aantal (melige) spelletjes mee te spelen.
  Als je een Playstation 2 thuis hebt staan dan zou ik bijna zeggen : ren naar de winkel en koop het. Het is de moeite waard (en net zo 'duur' als een standaard-spel voor de PS2).

  Heeft iemand enig idee of dit ding te gebruiken is als webcam voor een normale pc ?

  't is dan wel een ordinaire usb-aansluiting, maar dan zul je er toch drivers voor nodig hebben wil het werken. Of zijn de standaard-drivers van Win2k in staat webcams aan te sturen ?
 • Wil er ook nog 1, maar heb nog zoveel op het verlanglijstje staan. Maar heb het op de CeBit zien werken en het zag er best aardig uit. En voor 60 euro kan je er eigenlijk geen buil aan vallen. Volgende maand maar is kijken, wou ook nog een dansmat en teveel beweging is ook weer zo overdone :)
 • stel je voor je wordt zo ook nog actief & lenig ;)

  // –
  De info die ik zelf tot nu toe heb gevonden op het internet lijkt er op te wijzen dat het een Logitech webcam is …

  Overigens : de headset van SOCOM schijnt een 'normale' headset van Logitech te zijn …
  Dus wellicht dat er op een of andere manier ook voor die webcam iets met de Logitech drivers te regelen is.
  Alleen voor XP schijnt het antwoord negatief te zijn, maar aangezien XP wat strikter is met dit spul was dat wellicht te verwachten.
 • [quote:d6866e9b81="JaFO"]
  Heeft iemand enig idee of dit ding te gebruiken is als webcam voor een normale pc ?
  [/quote:d6866e9b81]

  Windows herkent de EyeToy als een Logitech camera, maar de standaard drivers werken niet :wink:
 • Het is écht een lache spel! Heb het gespeelt op de megafestatie.

  Als je speel moet je wel ffies de gordijnen dicht doen, want je staat wel verschrikkelijk voor lul (net als met die dans matjes).

  Heeft er iemand eigenlijk een idee of het ook op een 1 of andere manier multiplay kan? Lijkt me helemaal te gek! Koop ik em meteen (samen met een ps2).

  Jochem
 • Er is een 'multiplayer' optie waardoor je om de beurt 'gek' mag doen.
  Vooral als je op een beetje fatsoenlijke afstand staat en je dus je net niet hoeft te strekken om de hoeken van het scherm te raken is het best vermoeiend. :)

  En om het helemaal compleet te maken :
  als je een 'hoge score' haalt mag je ook nog eens voor een foto poseren … ;)

  Ik zou zeggen als je nog geen PS2 hebt (schaam je ;)) en je zoekt een 'party-game' dat je met je vrienden kunt spelen (al of niet na een paar glaasjes ;)) dan is dit toch wel een aanrader. Vooral omdat je geen extra controllers nodig hebt.

  Er schijnt nog een 'uitbreiding' aan te komen met meer spellen.
 • Ja daar lijkt hij me ook helemaal te gek voor, alleen heb m'n geld maar in een Dreamcast gestoken. Virtua Tennis met z'n 4-en is toch een tandje leuker voor iets langere tijd :)

  Las trouwens ergens dat bij de nieuwe Time Crisis er ook gebruikt van werd gemaakt waarbij je dan uit beeld kunt duiken om kogels te ontwijken als je moet reloaden. (weet niet of het waar is, maar het klonk vet). En er zijn idd zowiezo 2 uitbreidingen aangekondigd, wel weer van die kleine spelletjes maar ach dat mag de pret niet drukken.
 • Er is een TC3 op komst ? :) TC2 was een leuk lightgun-game.
  Ik wou alleen dat ik een hele grote breedbeeld tv had zodat die twee-speler variant te spelen was ;)

  Ik meen dat 'Police 24/7' dat al had, maar dan met een 'willekeurige' webcam.
  Scheen alleen niet zo geweldig te functioneren van wat ik in de reviews heb gelezen.
 • [quote:7d8ced1983="JaFO"]Ik zou zeggen als je nog geen PS2 hebt (schaam je ;)) en je zoekt een 'party-game' dat je met je vrienden kunt spelen (al of niet na een paar glaasjes ;)) dan is dit toch wel een aanrader. Vooral omdat je geen extra controllers nodig hebt.[/quote:7d8ced1983]Nou, dat word dus m'n ouders overhalen. Want ik weet nu al dat ze het volgende argument zullen gebruiken om te zeggen dat ik er geen moet kopen: "Je heb toch al een xbox?"

  Jochem
 • Dan verkoop je die nix-box toch gewoon ?
  Of zijn er ondertussen wel al leuke (gezelschaps)spellen voor te krijgen ?
 • [quote:17e34817ff="JaFO"]Dan verkoop je die nix-box toch gewoon ?
  [/quote:17e34817ff]En dan een PleeStation of GayCube kopen 8). Ffies chill, hè, met je m'n geliefkoosde systeempje noem.
  [quote:17e34817ff="JaFO"]Of zijn er ondertussen wel al leuke (gezelschaps)spellen voor te krijgen ?[/quote:17e34817ff]Ik heb geen idee wat jij leuk vind. Maar er zijn al sinds de launch leuke games voor. Wat te denken van Halo, Splinter Cell (weinig replay value… :( ), Morrowind, Midtown Madness 3 (op Xbox Live), Metal Gear Solid 2: Substance.

  Jochem
 • Geen grappen over Cube's hier he :)

  Maar TC3 is al uit in de arcade's, lijkt me dan ook vrij logisch dat hij richtings Sony's speeltje komt. Zag laatst inderdaad op TV een game waarbij ze wegdoken, zag er wel komisch uit :)

  Ow en je ouders overhalen …. niet doen, gewoon een keer met een grote tas heel snel naar boven lopen en verbaasde blikken negeren. Zo werkt het hier iig wel :)
 • wat heel veel mensen niet weten is dat er al 4 jaar een spel wat precies op eye toy lijkt ook voor de pc te krijgen is. ik heb het hier liggen :D
 • [quote:3177aa30ab="royzwiers"]wat heel veel mensen niet weten is dat er al 4 jaar een spel wat precies op eye toy lijkt ook voor de pc te krijgen is. ik heb het hier liggen :D[/quote:3177aa30ab]Erm… ik denk dat ik de grap niet begrijp (vast het weer).

  [size=7:3177aa30ab]Of is het stiekum toch geen grap?[/size:3177aa30ab]

  Jochem
 • Off topic: Speedy wat heb jij een hoop consoles :o Je kamer lijkt wel een speelgoedzaak :D
 • [quote:58bf531d8a="BA"]Off topic: Speedy wat heb jij een hoop consoles :o Je kamer lijkt wel een speelgoedzaak :D[/quote:58bf531d8a]Dat vond ik nou ook. Moet je ze niet een keer gaan verkopen? Ik wil die neo geo pocket zonder games wel…

  Jochem
 • Ik verzamel ze juist mensen :) Het moeten er dus meer worden, niet minder!
  NGP heb ik helaas ook niet, alleen een link kabel …. maar goed, wat niet is kan nog komen (moet alles met beperkt budget bij elkaar sprokkelen he)
 • [quote:a02ff739a7="XBL"][quote:a02ff739a7="royzwiers"]wat heel veel mensen niet weten is dat er al 4 jaar een spel wat precies op eye toy lijkt ook voor de pc te krijgen is. ik heb het hier liggen :D[/quote:a02ff739a7]Erm… ik denk dat ik de grap niet begrijp (vast het weer).

  [size=7:a02ff739a7]Of is het stiekum toch geen grap?[/size:a02ff739a7]

  Jochem[/quote:a02ff739a7]
  moest het dan een grap zijn????
 • Nou ja iedereen ze hobby natuurlijk :) De 1 koopt elk half jaar een nieuwe videokaart, de ander een console :D
 • [quote:1fcb832469="royzwiers"][quote:1fcb832469="XBL"][quote:1fcb832469="royzwiers"]wat heel veel mensen niet weten is dat er al 4 jaar een spel wat precies op eye toy lijkt ook voor de pc te krijgen is. ik heb het hier liggen :D[/quote:1fcb832469]Erm… ik denk dat ik de grap niet begrijp (vast het weer).

  [size=7:1fcb832469]Of is het stiekum toch geen grap?[/size:1fcb832469]

  Jochem[/quote:1fcb832469]
  moest het dan een grap zijn????[/quote:1fcb832469]Staan zo'n grijnzend mannetje 8er… Je vertelt niet welk spel het is. Is het een grapje die ik niet snap, of is het serieus?

  Jochem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.