Vraag & Antwoord

Games

vietcong terugslag uitzetten.

Anoniem
JaFO
4 antwoorden
 • bij het spel vietcong heb je volgens mij een terugslag op je wapen zitten. tenmiste ik vermoed dat het dat moet voorstellen. weet iemand hoe je dit kan uitzetten?? en heeft er iemand ook nog een tip hoe ik die gassie's kan afknallen. schiet er hele geweren op leeg en ze zijn nog niet dood. of soms net een en moet ik nog veel meer kan toch nooit ???? :cry: :cry:
 • [quote:27c10e19bf="hello"]bij het spel vietcong heb je volgens mij een terugslag op je wapen zitten. tenmiste ik vermoed dat het dat moet voorstellen. weet iemand hoe je dit kan uitzetten?? en heeft er iemand ook nog een tip hoe ik die gassie's kan afknallen. schiet er hele geweren op leeg en ze zijn nog niet dood. of soms net een en moet ik nog veel meer kan toch nooit ???? :cry: :cry:[/quote:27c10e19bf]

  @Hello,

  Dat is de RECOIL (terugslag). Die kan je niet uitzetten. In CS is de RECOIL ook aanwezig.

  Je kan goed zien in CS of men RECOIL gebruikt.
  Als je de muisknop vasthoudt, wordt je crosshair wordt groter en gaat je wapen omhoog. Dat is dus de RECOIL.

  Jij bent zeker iemand die de vuurknop vast blijft houden?

  Nou, daar zit de fout. Je moet 'triggeren'. Met een 1/10e sec ofzo de knoppen indrukken.

  Daarbij in CS kan je ook in spectator mode gaan om te kijken hoe iemand speelt. Daar komt helaas ook wel veel cheaters voor die Speedhack/Aimbot/ANTIRECOIL scripts gebruiken.

  Antirecoil scripts zorgen ervoor dat je wapen niet terugtrekt, waardoor de kogels bij elkaar blijven. Misschien dat het wel bij jou ook het geval was.
  (Ik weet niet of Vietcong al meteen cheaters heeft).
 • Men heeft getracht vietcong vrij realistisch te maken. En daar hoort recoil bij. Een fatsoenlijk geweer kan je schouder uit zijn kom drukken, als je niet oppast. En het slaat altijd omhoog, en soms wat opzij. Natuurlijk is het makkelijker, als je dat niet hebt. Maar in de real world bestaat dat dus beslist niet.
 • mmhh is het daarom ook zo moeilijk om die ventjes kapot te krijgen net zo als de gewone wereld of schiet ik gewoon mis ??? :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.