Vraag & Antwoord

Games

PS2 2nd edition : PsX

Anoniem
Anthony
5 antwoorden
 • De tweede versie van de huidige PS2 is gearriveerd. De "PsX" !

  [img:ce8e32b91a]http://au.playstation.com/assets/technology/news_psx_03_large.jpg[/img:ce8e32b91a]

  Dit ding is [b:ce8e32b91a]geen[/b:ce8e32b91a] PS3! Het is een geavanceerde/ deluxe versie van de PS2. Hiermee kun je DVD(-R/W) afspelen, PSone games spelen, PS2 games spelen en media opslaan op de 120GB HDD! (Ook TV opnames dus!!). De online mogelijkheden zijn tevens ook inbegrepen in dit beestje…

  Als klapper op de vuurpijl kun je DVD's burnen!!

  Nees hier eens een kijkje: http://au.playstation.com/technology/PSX.jhtml

  [img:ce8e32b91a]http://au.playstation.com/assets/technology/news_psx_04_large.jpg[/img:ce8e32b91a]
  [img:ce8e32b91a]http://au.playstation.com/assets/technology/news_psx_05_large.jpg[/img:ce8e32b91a]
  [img:ce8e32b91a]http://au.playstation.com/assets/technology/news_psx_06_large.jpg[/img:ce8e32b91a]
 • Hm, niet eens zo gek voor in de huiskamer… DVD en opnemen… en je kan er ooknog eens op gamen :D
 • leuk en aardig maar hoeveel mag dat geval gaan kosten????
 • [quote:ef4f0c43f7="1 na laatste Power Unlimted oid"]"Dont underestimatie the power of PlayStation" luidde de strijdkreet waarmee Sony Computer Enterteinment de concurrentie wegvaagde, de markt openbrak en een nieuw tijd perk inluidde.

  Het klinkt allemaal als een Galaxy far far away en mss is de term tijdperk ook niet echt de juiste. Maar met de intrede van Sony Computer Entertainment in de industrie is gamen hip gemaakt en werd een nieuwe doelgroep aangesproken. Een doelgroep die ervoor zorgde dat sony nummer één werd als het gaat om games. En sony denkt er nog niet aan op de lauweren te gaan rusten maar geeft haar visie, liever gezegd de visie van Ken Kutaragi (de vader van de PlayStaion) steeds meer vorm. Een visie die kortweg inhoudt dat je straks niet meer om een PlayStation heen kunt. In ieder huishouden zal een Playstaion het centrale Entertainment apparaat zijn. Een kleine maand geleden nam de visie van Ken Kutaragi dan ook daadwerkelijk een tastbare vorm aan. En kreeg het een naam; de PSX.

  CROSSOVER
  De X in PSX staat voor çrossover' van electronics en games en dat dekt de lading van waar het apparaat toe in staat is. De PSX is de tuner-versterker van de toekomst. Het is een TV tuner, DVD speler, DVD recorder en PlayStation 2 ineen. Bovendien is het mogelijk om de PSX te koppelen aan je breedband internet aansluiting, is de PSX uitgerust met een harde schijf, is het mogelijk om memory sticks te gebruiken en kan je randapparatuur koppelen via de USB 2.0 unganen.
  Denk aan al de mogelijkheden die Sony met de PSX heeft. Je zet het apparaat aan als je TV wilt kijken, muziek wilt luisteren, het neemt je favoriete TV programma's op, je kijkt er films op, speelt games of je downloadt films en muziek. En zou het niet mogelijk zijn om de PSX te laten fungeren als een soort server voor de PS3?

  PSP
  En waar past de PSP in dit plaatje? De PSP is geen handheld console zoals de GBA. Het is meer dan dat. Het apparaat probeert ook niet te concurreren met de GBA of de Nokia N-gage; de PSP heeft een veel grotere doelgrope, de doelgroep die games speelt op zijn GBA, belt met zijn N-Gae en muziek wil luisteren en films wil kijken op 'de walkman van de 21ste eeuw.'
  Dankzij de USB 2.0 uitgang die de PSP heeft, is het mogelijk om gegevens uit te wisselen met de PSX of om online te gaan waar de PSX dus als een soort server fungeert. Mss kun je dan zelfs je fovoriete opgenomen TV programma's op een memory stick laden en onderweg bekijken.

  STEALTH
  Uit alles blijkt dat Sony een sorrt 'stealth' aanpak hanteert om de PSX en PSP aan de man te brengen. Ze zullen dan ook niet onder de noemer 'games device' worden verkocht. Hiermee voorkomt Sony dat haar apparaten alleen in de gameshops en speelgoedwinkels komen te liggen, en dat zou het apparaat ook recht doen er schuilt heel wat meer achter dan gamen alleen.
  En als je dan een PSX in huis hebt, is de stap om een PSP of een PS3 aan te schaffen een stuk kleiner geworden. De PSX, PSP en PS3 zijn niet afhanklijk vna elkaar maar staan wel in contact met elkaar. IEdereen die een PSX in huis haalt is een potentiële koper van een PSP of mss wel een PS3. En dat is de kracht van PlayStation, en die moet je niet onderschatten.[/quote:ef4f0c43f7]

  Jochem
 • Het ding schijnt ook stiller te zijn dan een normale PS2.
  En da's toch wel leuk als je dvd's wilt kijken …

  :) Als ie in het zwart te koop is dan wil ik m'n 'oude' PS2 wel inruilen.

  Ik hoop alleen dat ze die 'stealth'-aanpak niet te letterlijk nemen, want dan mislukt het alsnog.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.