Vraag & Antwoord

Games

Max Payne Fout! HELP!!!

Anoniem
Speedy
5 antwoorden
 • Ik heb een probleem met Max Payne. Het zit namelijk zo: als ik het spel unzip (ik weet het, het is geen legale) dan gaat alles goed. Open ik later het spel, krijg ik een scherm waar ik mijn videokaart, resolutie ect. kan kiezen, klik ik op de knop om te spelen begint ie gewoon te laden… niks aan de hand. Als ik dan in het hoofd menu op 'Tutorial' of op 'New Game' klik dan begint ie te laden, maar op ongeveer de helft van het laden gaat ie in een keer terug naar mijn desktop. Ik heb nu ook ongeveer 2 keer gehad dat ik wel zo'n intro-filmpje zag, met een helicopter en dat Max Payne op het dak van zo'n wolkenkrabber staat, maar als dit is afgelopen dan vliegt ie ook weer terug naar mijn desktop. Wie kan mij helpen met dit probleem. Ik heb al geprobeert om een snelkoppeling te maken en dan 'compatibiliteit' in het 'eigenschappen menu' en dan naar windows 2000, maar ook met '98 en ME. Ik heb ook een patch gedownload voor versie 1.01 (ik heb nu 1.00) maar die kan ik niet instaleren omdat ie dan het volgende zegt: 'Could not locate your Max Payne installation. Please try re-installing the game and run the patch agina.'

  Ik heb een:

  P IV 2.6 Ghz
  512 DDR-333 RAM
  ATI RADEON 9000 128 MB
  120 GB HARDDISK
  DVD
  BRANDER
  ECT.

  WIE KAN ME HELPEN??????
 • Zo te lezen heb je zo'n zip-file gedownload met zo'n geripte versie van het spel ipv een image van het origineel. Op dat soort versies werkt het installeren van een patch inderdaad niet.

  Kijk eens naar deze versie die kan je wel gewoon updaten met die patch. :wink:
 • voor die prijs koop je hem gewoon origineel ik iig wel
 • Volgens mij wordt dit een slotje, lees de FAQ eens :D
  (staat bovenaan de topic lijst als sticky)
  BTW, Werkt bij mij wel :wink:
 • er is maar 1 oplossing ga naar de winkel koop de spel. De spel is oud dus bij sommige winkels haal je hem wel voor 7.50 Euro.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.