Vraag & Antwoord

Games

NVIDIA RIVA TNT2 M64

Anoniem
The game
11 antwoorden
 • Kan je met deze kaart games als : Age of Mythology Warcraft III Serious Sam , GTA Vice City goed spelen ?
 • Ik denk dat het allemaal net moet lukken. Maar het is krapjes. Maar met alles op de laagste instellingen zou het moeten draaien.
 • Niet echt, een riva TNT2 M64 is ong. even snel als een riva TNT 1. Strategiespellen zoals age of empires e.d. zullen wel lukken. GTA Vice City doet het nog op een geforce2MX, maar een TNT2 M64 kan ik me niet voorstellen. Serious Sam is een modern spel en die heeft een dikkere videokaart nodig zoals een geforce2 GTS.
 • Ik heb de websites van alle games nagekeken op de systeemeisen en ze zeggen allemaal dat ze draaien op een videokaart met 32 mb. Het moet dus lukken. Het is natuurlijk niet geweldig maar het draait wel.
 • Ik zou zeggen dat het maar net ligt aan wat jezelf acceptabel vind.

  Gezien het feit dat die kaart vaak maar net de 'minimum' eisen haalt en zulke eisen toch al vaak te optimistisch zijn zou ik er niet op willen gokken.

  Misschien als je een hele snelle cpu hebt dat je nog enigszins kunt genieten, maar voor de rest …
 • Die 32 MB zegt niet zo veel…. als ik dat op een Trident 8900 plak zal het er ook geen topkaart van worden… Kijk maar eens naar het verschil tussen een TNT2 M64 en een GF2 GTS, allebei 32 MB.
 • ik heb een TNT2 pro (zal niet zo'n groot verschil zijn denk ik)
  en ik vind niet dat de spellen lekker lopen GTA VC is nog wel te doen maar loopt zeker niet soepel
 • [quote:b233caa114="computer_nerdo"]ik heb een TNT2 pro (zal niet zo'n groot verschil zijn denk ik)
  en ik vind niet dat de spellen lekker lopen GTA VC is nog wel te doen maar loopt zeker niet soepel[/quote:b233caa114]

  Een TNT2 pro is denk ik ong. twee keer zo snel als een TNT1, dus ook ong. 2 keer zo snel als een TNT2 M64. (Een TNT2 heeft iets van 300 Mpixels per seconde fillrate en een TNT1 150 Megapixels).
 • Volgens mij maakt het ook uit wat voor processor je hebt.
 • Processor maakt inderdaad ook een hoop uit: op mijn computer is serious sam 2 slecht speelbaar als er een duron 750 Mhz in zit met gemiddelde of lage instellingen. Als je die processor vervangt door een amd Athlon XP 2200+ is het op de hoogste instellingen goed speelbaar. (er zit een geforce2 MX 32 MB in en 128 MB geheugen).
 • Dit is inderdaad waar of een spel soepel loopt hangt van verschillende dingen af.

  De processor, intern werkgeheugen en videokaart spelen een grote rol.

  Als je bijvoorbeeld Vice City speelt met een GF 2 mx met een Pentium 3 op 800 mhz zal hij waarschijnlijk NIET erg soepel lopen maar vervang je de videokaart door bijvoorbeeld een GF 4 TI 4200 dan merk je al veel verschil. Hetzelfde geld wanneer je een snellere processor gebruikt in combinatie met een GF2 MX.

  Een ander voorbeeld— Battlefield 1942. Al heb je een Pentium 4 2,2 Ghz met een Geforce 4 Ti 4200 en 256 MB Geheugen wanneer je dit spel met 32 spelers speelt begint het toch behoorlijk te schokken. Door het werkgeheugen te verdubbelen loopt het toch al wat soepeler.

  Wat ik dus wil zeggen is dat of een spel soepel draait niet van 1 ding :D afhankelijk is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.