Vraag & Antwoord

Mededelingen

Computertotaal.nl vernieuwd!

Anoniem
Guido van den Anker
2 antwoorden
 • Welkom op de nieuwe site*!

  Uiterlijk én inhoud van Computertotaal.nl zijn grondig onder handen genomen. Bent u geïnteresseerd in een cursus over het Windows Register, een stappenplan over dvd rippen, een interessante download of tips voor beter gebruik van Windows XP? Op de nieuwe site zijn al deze onderwerpen met een muisklik te vinden.

  De uitgekiende mix van stappenplannen, cursussen, artikelen, tips, reviews en tests zorgt ervoor dat de informatie op de juiste, meest heldere en eenvoudige manier wordt aangeboden.

  In de nieuwe opzet zijn de forums geïntegreerd in de site. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld in het hoofdkanaal Hardware bij Grafische Kaarten direct doorklikken naar het forumonderdeel dat hierover gaat. Hiermee brengen we onze hoogwaardige informatie en de omvangrijke kennis en ervaring van u en andere bezoekers nog dichter bij elkaar.

  Doe mee met de BugRace en maak kans op één van de geweldige prijzen!

  Als u op uw tocht over de site ‘bugs’ tegenkomt, rapporteer ze dan aan ons per e-mail. We kunnen ze dan snel rechtzetten en op die manier samen met u de site nog beter maken. Maar voor wat, hoort wat! Als u per e- mail eventuele ‘bugs’ in de site rapporteert, maakt u kans op een van de vele schitterende prijzen die Warner Home Video, AVM, Logitech, McAfee en IDG Nieuwe Media beschikbaar stellen. Kijk op http://www.computertotaal.nl/bugracevoor een volledig overzicht en het ‘bugrace’formulier.
  * Op 17 april gaan we officieel van start.


 • even voor de duidelijkheid:
  www2.computertotaal.nl

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.