Vraag & Antwoord

Mededelingen

Forum óók in Computer!Totaal nieuwsbrief!

Anoniem
None
1 antwoord
 • Beste lezers,

  De redactie van Computer!Totaal probeert het C!T forum steeds uitdrukkelijker te integreren en te betrekken in de website én het blad.

  Voorbeelden daarvan zijn de regelmatig voorkomende verwijzingen bij artikelen in het blad en de oproepen aan lezers en forumbezoekers om hun stem te laten horen bij actuele onderwerpen. Op Computertotaal.nl kunnen onderaan elke pagina de laatste postings op het forum worden gelezen.

  Sinds enige tijd besteden we in onze [b:e344f7a4f6]nieuwsbrief[/b:e344f7a4f6] ook aandacht aan het forum in de vaste rubriek[b:e344f7a4f6] 'Nu op het forum'[/b:e344f7a4f6]. Hierin wordt wekelijks een actuele vraag van een forumgebruiker onder de aandacht gebracht.

  Uiteraard doen we dit om jullie, de bestaande lezers en forummers te helpen en om nóg meer nieuwe lezers/gebruikers voor ons zeer waardevolle en praktische forum warm te maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugde (én nut!).

  Wie nog geen abonnement heeft op dé nieuwsbrief voor de actieve computergebruiker en interesse heeft kan zich hier [b:e344f7a4f6]gratis aanmelden[/b:e344f7a4f6]:

  http://registratie.computertotaal.nl/ect/

  In de nieuwsbrief o.a. iedere week:

  * Nieuws uit computer- en internetland
  * Download
  * Tip van de week
  * Product van de week
  * U Vraagt
  * Nu op Computertotaal.nl
  * Nu op het forum (!)
  * Webpoll

  Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.