Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

GeForce 2 400 vs. Geforce 4 MX 440

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik heb in April een computer gekocht waarin volgens afspraak een Geforce 4 MX 440 64 MB TV out kaart zou zitten. Nooit gecontroleerd, tot vandaag en nu blijkt er een GeForce 2 MX 400 64 MB TV out in te zitten. Is anders, voor mij lijkt het alsof ik nu gefopt ben. Is dat ook zo en hoe verhouden die 2 kaarten zich?
 • tussen de twee kaarten zal een redelijk snelheidsverschil zitten, omdat de gf 4 mx 440 die je had bestelt werkt met ddr-sdram, terwijl de gf 2 mx 400 die je nu hebt, werkt met het gewone (en een stuk tragere) sdram. Ik zou hier dus werk van gaan maken, je hebt immers betaald voor een duurdere kaart dan er nu in je systeem zit.
 • de geforce 4 mx 440 is een snellere gforce2 (door nvidia een beetje opgevoerd)
  de gforce 4 mx440 hoeft trouwens niet altijd ddr geheugen hebben sommige versies zijn ook uitgerust met sd-ram
 • Hoe heb je dat gecontroleerd? Meschien heb je je vergist.
 • [quote:6ac7e1bdf1="computer_nerdo"]de geforce 4 mx 440 is een snellere gforce2 (door nvidia een beetje opgevoerd)
  de gforce 4 mx440 hoeft trouwens niet altijd ddr geheugen hebben sommige versies zijn ook uitgerust met sd-ram[/quote:6ac7e1bdf1]
  die met sdram is 1 versie van de mx440 se
 • [quote:3fefd2d2da="General X"]Hoe heb je dat gecontroleerd? Meschien heb je je vergist.[/quote:3fefd2d2da]

  Op 2 manieren:
  Allereerst door gewoon de sticker op de printplaat van de grafische laart te bekijken (ik was bezig 2 USB2 brackets in te pluggen dus de kast lag toch open). En toen ik daar de afwijking zag: nog met " My computer", " system information" , " Device manager" Display adapters.

  Beetje suf omdat niet meteen te doen, maarja met een keurige aankoopbon etc. gewoon vertouwd dat wat erop stond er ook in zat…
 • De gforce 4 MX440 is een stuk sneller dan de gforce 2 mx400. Ik heb een gforce 4 moeten kopen omdat GTA3 niet vooruit te branden was met de gforce 2. En nu stottert ie nooit, dus ik vind het een grote snelheidswinst!
 • tsja, er zit toch wel enigzins verschil tussen die 2 kaarten, echter als jou verteld is dat er een GF4 MX kaart in zou komen, dan ben je gewoon botweg opgelicht, en zou ik er ook zeker werk van maken..

  Het probleem is, bewijs maar eens dat de kaart die er nu inzit, de kaart ook is die zij geplaatst hebben.. veel zaken drukken vaak een zegel in de kast waardoor het direct zichtbaar is of deze open is geweest, en ja, zij zullen dan vast met het verhaal aankomen van '' ja, die heb je zeker omgeruild oid…''

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.