Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hansol920D

7 antwoorden
  • Hallo, ik heb een Hansol 920D hier staan, maar nu is mijn probleem dat er krassen op mijn scherm zitten. ik zou niet weten hoe dit zou komen het beeldscherm komt niet in de buurt van harde voorwerpen, ook voor het schoonmaken gebruik ik natuurlijk geen harde voorwerpen. Hoe kunnen er dan in godsnaam krassen op een beeld van 3 maanden oud zitten??? mvgr Thomas Van essen
  • [quote:5d17b33387="Keepitcold14"]Hallo, ik heb een Hansol 920D hier staan, maar nu is mijn probleem dat er krassen op mijn scherm zitten. ik zou niet weten hoe dit zou komen het beeldscherm komt niet in de buurt van harde voorwerpen, ook voor het schoonmaken gebruik ik natuurlijk geen harde voorwerpen. Hoe kunnen er dan in godsnaam krassen op een beeld van 3 maanden oud zitten??? mvgr Thomas Van essen[/quote:5d17b33387] Hoi misschien een onbeleefde vraag , maar is je scherm tweedehands ?
  • Neej, ik heb hem nieuwe gekocht bij een plaatselijk winkel hier in de buurt
  • Misschien wat bijtend schoonmaakmiddel gebruikt? (gebruik gewoon heet water en een schoon doekje in vervolg) Maar het ligt aan de plastic coating wat er op je beeldbuis zit ter bescherming, van wat weet ik zelf ook niet :P Mijn beeldscherm viert nu bijna zijn 4e verjaardag en zitten nog helemaal geen krassen op, ik denk dus dat ik een kras-vastere beschermlaag heb dan jij.
  • Een papieren zakdoekje kan al krassen veroorzaken. O ja, en niet te vergeten natuurlijk een harddisk die uit je handen valt (persoonlijke ervaring).
  • Is er iets wat ik hier aan kan doen.
  • heel misschien kun je ergens een doorzichtig stoje vinden waarmee je de krassen kunt opvullen... ik schat de kans niet zo groot in eigenlijk dat zoiets bestaat maar je kan altijd kijken of het erges is

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.