Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Problemen met beeldscherm laptop

Anoniem
jackdegek
7 antwoorden
 • Vanmiddag bij mijn zus, zit sinds kort op kamers in Utrecht, broadband e.d. aangelegd en geinstalleerd op d'r laptop. Prima, niks aan de hand werkt perfect. Ik heb de laptop die middag wel 20 keer opnieuw opgestart niks aan de hand. Nou haal ik alle Windows updates binnen, start hem daarna opnieuw op en bats, de laptop start wel op, maar hij geeft geen beeld. Weet iemand waar het hier aan kan liggen? Ik ben radeloos :o

  Mvg,

  Rumbl.
 • Geeft de laptop bij het opstarten helemaal geen beeld, of zie je eerst nog wel een logo oid op het scherm, waarna bij het starten van windows het scherm uitvalt?

  Als hij echt helemaal geen beeld geeft bij het aanzetten, zou je denken aan een hardware probleem.
 • Hij heeft helemaal geen beeld, niks noppes :cry:
  Ik hoor echter wel geluid, je hoort zelfs het aanmeld geluidje van Windows. Het gebeurde gewoon van het ene op het andere moment, na het restarten omdat ik een aantal Windows updates had geinstalleerd. Beetje raar :o
 • zou het kunnen dat je op de laptop per ongeluk de externe monitor hebt ingeschakeld? Bij mijn laptop kun je met een toets kiezen of het beeld op de tft van de laptop moet verschijnen of op een externe monitor.
 • Hmm kweet het niet. Volgensmij heeft hij niet zo'n knop. Het is een IBM Thinkpad, weet zo snel niet welk type. Hij staat namelijk in Utrecht bij mijn zus. En waar kan die knop zitten?
 • dat komt mooi uit, ik heb ook een thinkpad, maar misschien niet het hetzelfde type, ik heb de thinkpad r40e.

  Ik moet in elk geval de volgende toetscombinatie gebruiken:

  Fn+F7

  Volgens mijn thinkpad handleiding kun je met deze combinatie schakelen tussen alleen beeld op de laptop, beeld op een externe monitor of beeld op de laptop en op een externe monitor.

  Hopen dat dit succes heeft.
 • Harstikke bedankt in ieder geval :) Ik zal het d'r vragen als ze deze week weer komt. Of ik bel haar zo wel even, in ieder geval bedankt ;)

  Ik houdt je op de hoogte :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.