Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Beeld trilt bij een lagere resolutie

Anoniem
deathclaw
3 antwoorden
  • Ik heb een rare probleem. Ik heb de Samsung 765 MB en die doet een beetje raar. Ik heb gemerkt dat bij een resolutie van 1280x960 mijn beeld trilt. Hij staat dan op 75hz. Maar het is echt alleen de linker en de rechterkant (links trilt meer), het midden trilt helemaal niet. En het rare is dat ik deze probleem niet heb bij andere resoluties. Bij de resolutie 1280x1024 heb ik ook geen problemen. Echter wil ik deze resolutie niet gebruiken wegens de verhoudingen. Wat kan nou de probleem zijn? Is mijn monitor kapoet of wat?
  • Toevallig storingsbronnen in de buurt? BV speakers of een trafo? Zo ja, deze eens even op een metertje afstand leggen en kijken of het probleem verholpen is.
    Is het probleem er altijd geweest of is het iets van de laatste tijd?
  • Ja het probleem is er altijd al geweest. Ik heb wel speakers ernaast zitten. Maar dat is niet het probleem, dacht ook dat de speakers het waren, maar dat was niet zo. Het rare is, dat hij alleen trilt op de resolutie 1280x960 en niet hoger of lager.

    //Edit:
    Ik heb het probleem gevonden. Het was een verlengstekkerdoos, die zat precies naast mijn monitor. Topic kan gesloten worden :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.