Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Geforce 2 64MB MX error: OpenGL (bij MOHAA)

Anoniem
badeend
5 antwoorden
 • Beste forumgebruikers,
  Ik heb gister mijn pc geformatteerd, dit was eigenlijk met een doel. Ik wilde weer MOHAA gaan spelen, op een of andere manier lukte online spelen niet meer, en re-installeren ook niet.
  Ik heb MOHAA opnieuw geinstalleerd, en krijg nu de volgende error in de console bij het opstarten van het spel.


  …WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
  …shutting down QGL
  GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem


  Ik heb een Geforce 2 64MB MX with TV Out op een Dell computer, hij zat er dus standaard in.
  Ik hoop dat iemand mij kan vertellen welke driver? of iets anders ervoor kan zorgen dat hij weer werkt.
  Met vriendelijke groet,
  Lucas
 • Nou ja, ik kan wel beginne over het feit dat je zowieso geen merk computers moet kopen, maar daar heb jij natuurlijk vrij weinig aan.

  Als het goed is staat er achter op de kast van je Dell (of op de zijkant) een servicenummer of iets dergelijks, zo niet dan waarschijnlijk ergens in of op de documentatie die erbij hoort. Als je naar www.Dell.nl gaat dan kun je bij de service pagina dat nummer in typen en daar staan links naar de lokaties van alle (nieuwste) drivers voor jou PC.

  Ik moet toegeven dat dat toch wel een voordeel is van Dell, maar ja, als je zelf je computer samenstelt weet je ook waar je de drivers moet zoeken dus…
 • Ik heb het ff nagekeken, de preciese URL voor de service afdeling die jij moet hebben (als het voor particulier gebruik is, en dat neem ik wel aan) is:

  http://support.euro.dell.com/nl/nl/home.asp

  Dan druk je links onderaan op downloads en dan kun je het service nummer in tikke en krijg jij netjes alle drivers op een digitaal, zilveren schaaltje gepresenteerd.
 • Na de eerste reactie heb ik meteen op de achterkant van m'n pc gekeken en naar de dell site gesurft. Ik heb toen de driver gevonden die ik nodig had. Bedankt :wink: . Stom dat ik er niet zelf aan dacht :oops: , gelukkig zijn er mensen zoals jij die dat wel doen :lol: . Bedankt voor de tip in ieder geval! Het spel werkt nu, en ik hoop dat ik snel weer online speel.
  Groeten,
  Lucas
 • Geen probleem, je moet het maar net ff weten. De meeste A-merken hebben het ook niet, niet zo makkelijk in ieder geval:) In ieder geval mooi dat het weer werkt. Speelse en schiet er een paar voor mij neer :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.