Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

game crashes

Anoniem
Salv
4 antwoorden
 • iK HEB AL WEKEN IETS VREEMDS EN KOM ER NIET UIT. de monitor slaat op zwart en de spannig verdwijnt van de monitor (groene lampje wordt oranje)

  En in de game C&C; generals gaat het in het begin goed maar hoe langer ik speel hoe langzamer de gameplay wordt (echt heel traag) voordat hij er uiteindelijk uitklapt… Lijkt wel of het geheugen langzaam volloopt…..

  Ook bij soldier of fortune 2 (online) klapt hij er na ongeveer 2 potjes uit..

  Bij Fritz 8 echter (schaakprogramma, niet echt heel grafisch) kan ik dagen achter elkaar spelen.. gaat uitstekend net als Word 2002 en Explorer..
  Heb de PC al twee x gruild Ik heb MSI 6743-ILS moederbord en een P4 3.0ghz processor met een Radeon 9200
  Wie helpt me definitief uit de brand ?
 • er word iets te warm….. zoek maar uit wat… kan je videokaart zijn
  vriend van me had die Zalman zooi op ze GF4 en na een tijdje kwam die der achter dat ze pc telkes traag/hing bij spellen en films.
  videokaart werd dus te warm…
 • Dit is je videokaart. Hij wordt overhit. Ik heb dit probleem ook gehad en heb vervangen voor echt zeker 200€. Toen heb ik een andere videokaart gekocht, en verrek. Hij doet het nu gewoon normaal.
 • Wat je zegt over Generals kan wel, het geugen/video gehoegen loopt langzaam vol met textures, als je uren speelt en alle uints zijn voorbij gekomen staat er 350MB van Generals in het geugen. Speel je bij Generals aleen tegen comps? Dan gaat het het op het einde echt langzaam maar dat is de game/ je proc

  Maar ik denk ook dat het de verhitting is. Probeer uit te vinden of de [b:25dcd7ac03]videokaart[/b:25dcd7ac03]koeler blaast of zuigt. Zuigt hij lucht aan naar de grafiche proc laat er dan een koeler op blazen. Anders moet je de koeler laten zuigen. Zet geen PCI kaarten onder je VGA kaart en laat eens het eerste slot open, het luikje dus weg.

  Om te koelen kun je het beste zo fan houder voor PCI sloten kopen, ik ben de naam kwijt, maar zalman gebruikt zon houder voor zijn waaier proc koelers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.