Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

lcd monitor nec 1701 17"

Anoniem
BrigitteW
4 antwoorden
 • Een probleem bij de aanschaf van LCD schermen is dat bij een aantal merken een tolerantiegrens wordt gehanteerd t.a.v. pixelfouten. Ik dacht dit op te lossen door in de winkel de monitor, voor deze mee naar huis te nemen, eerst te laten zien zodat ik deze kan bekijken of er pixelfouten aanwezig zijn.
  Nu is de verkoper hier niet toe bereid , omdat deze aangeeft dat dan de garantie vervalt. Verder beveelt hij dan aan een monitor uit de showroom aan de schaffen (ca 4 weken oud).
  Wie heeft hiermee ervaring en wat wordt hier in algemen zin van gevonden. Je koopt een nieuw product en moet genoegen nemen met de kans op pixelfouten.
 • is er dan geen "niet goed, geld terug" garantie?
  toen ik een nieuwe monitor zocht konden we ook niet controleren op dode pixels maar toen werd gezegd dat als het product niet beviel we het binnen 8 dagen terug konden brengen.
 • Alle fabrikanten hanteren de iso-2 norm, die zegt dat een bepaald aantal dode (sub)pixels geen reden is voor klachten.

  Je kunt beter een andere winkel zoeken, ik heb het idee dat deze moeilijk doet als je 'm terugbrengt wegens een dode pixel.

  Alleen CTX geeft 101 dagen pixelgarantie, en www.pcvergelijk.nl verleent 14 dagen garantie op alle merken.
 • Hitachi gaf (toen ik hem kocht) ook iets van 30 dagen pixel-perfect garantie. En in principe mag je alles toch binnen 8 dagen terug brengen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.