Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Hercules 3DProphet 4500 TV-OUT goede kaart?

Anoniem
GreyHornet
7 antwoorden
 • Hey, ik kan de bovenstaande kaart krijgen, maar ik weer niet zeker of ik die wil. Hij is van een kennis dus ik kan hem goedkoop overnemen. Mijn vraag: Is deze kaart geschikt voor games en grafisch gezien zware toepassingen? En photoshop edits (waarschijnlijk wel maar vraag het toch maar ff)?

  En hoe zit het met OC'en?
  DirectX?
  Ik heb gehoord dat vooral veel demo's deze kaart niet ondersteunen, is dat waar?

  Heeft iemand ervaring met deze kaart, laat het me ff weten! :D
 • dat is toch zo'n Kyro geval ofzo?
  die presteerd vergelijkbaar aan een GeForce 2
 • ik weet het niet zeker, maar als dat een kyro is dan heb je wel een goed kaartje, ik heb zelf een tijdje de kyro1 gehad en was er zeer tevreden over.
  de ondersteuning van direct x is goed hij ondersteud ook zelfs bumpmapping wat soms nog wel eens een voordeel wil zijn met wat nieuwere spellen alhoewel hij daarvoor toch niet meer geschikt is
 • Een Kyro II (GPU van de kaart dus) haalt ongeveer 2500 3dmark 2001 punten, dit is nog MINDER dat een GF2mx400 dus behoorlijk weinig ^_^ niet geschikt voor de huidige generatie games iig :) voor photoshop voldoet het denk ik wel…. maar ik weet niet watvoor eisen je daaraan stelt :roll:
 • Ik heb net ut2003 erop zien draaien en dat liep geweldig en heel mooi. Alle instellingen het hoogst mogelijk, alleen res=1024x768 (monitor kon daar niet meer aan).

  En ik wil gewoon gta3 gtavc ut2003 thps3 Matt hoffman Pro BMX 2
  niet egt het allernieuwste (ut wel maarja)

  Is een Kyro ja (wist je nu waarschijnlijk al wel 8) )
 • Heeft niemand deze kaart ?
 • Ik heb deze kaart al enige tijd. voor normale grafische toepassingen zoals photoshop ben ik er erg tevreden over. Maar voor de huidige generatie spellen is de kaart zwaar BAGGER. Bij de goede spellen die het afgelopen uitgekomen zijn levert hij niets dan problemen op (met uitzondering van GTAVC).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.