Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

installatie GeForce

Anoniem
RicardoS
4 antwoorden
  • Dag allemaal, ik hoop niet dat ik een volkomen overbodige vraag stel, maar wil dit graag toch even zeker weten. Ik heb een GeForce2 MX400 grafische kaart (64 MB) en ik ben van plan om XP opnieuw te installeren (dit is nodig omdat er iets ernstig mis is gegaan), alleen nu zit ik met een probleem. Ik ben mijn installatie cd kwijt van mijn grafische kaart!! Mijn vraag is of een gedownloade driver (ik begreep uit de faq dat versie 29.42 voor mij de beste is) voldoende is, of dat ik toch echt de cd nodig zal hebben. Dat laatste zou een groot probleem zijn want ik heb overal gezocht!
    Alvast bedankt, groeten flipper
  • [quote:43550b3475="jeetjezeg"]Dag allemaal, ik hoop niet dat ik een volkomen overbodige vraag stel, maar wil dit graag toch even zeker weten. Ik heb een GeForce2 MX400 grafische kaart (64 MB) en ik ben van plan om XP opnieuw te installeren (dit is nodig omdat er iets ernstig mis is gegaan), alleen nu zit ik met een probleem. Ik ben mijn installatie cd kwijt van mijn grafische kaart!! Mijn vraag is of een gedownloade driver (ik begreep uit de faq dat versie 29.42 voor mij de beste is) voldoende is, of dat ik toch echt de cd nodig zal hebben. Dat laatste zou een groot probleem zijn want ik heb overal gezocht!
    Alvast bedankt, groeten flipper[/quote:43550b3475] Hallo , flipper ik heb zoals je in mijn signature kan zien heb ik ook een GeForce2 MX400 64 MB en ik gebruik ook XP , en de driver CD heb je helemaal niet nodig hoor , Windows XP herkent de grafische kaart zelf al meteen en installeert driversa echter zit hier geen OPenGL in , om goede drivers te krijgen moet je kijken op www.nvidia.com of www.guru3d.com Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geholpen , Gr,Computerfreakje :)
  • wat een geruststelling! bedankt!
  • [quote:7a09071bae="jeetjezeg"]wat een geruststelling! bedankt![/quote:7a09071bae]Graag,gedaan :P

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.