Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

geen beeld help!!!!

Anoniem
None
33 antwoorden
  • ik heb een helcules aiw 9800 se en di probeer ik in mijn systeem te prakken. Als ik dat gedaan heb en ik set het systeem aan gebeurt er nix op het scherm. de ventilator draait op de grafischkaart du hij zou stroom moeten hebben. Ik heb een atlon 1200 abit kt7a raid . wat doe ik niet goed. :evil: :-?
    ps als ik mn matrox er weer indoe werkt alles weer :-?
  • Vergeet je de stroomkabel op de videokaart niet?

    Lekkere depressieve signature btw…
  • als het ventitlatortje op de grafische kaart draai ga ik er van uit dat er spanning op staat. of vergeet ik wat. ik heb de voeding van een cdrom drive afgetapt met het bijgleverde splitterkabeltje :o
  • Wat zijn al je computer onderdelen? Misschien een brakke voeding?
    Kun je de kaart testen in een ander systeem?
  • Hmm zou er terug gaan met de winkel en kijken of ie daar het doet Heb je je wel electrisch(ofzoiets :)) ontladen toen je de kaart vastpakte?
  • [quote:f4ec32a3b1="houtig"] Heb je je wel electrisch(ofzoiets :)) ontladen toen je de kaart vastpakte?[/quote:f4ec32a3b1]

    Kun je beter van te voren doen. :P
  • kaart alleen aan frame en rand vast gepakt kan het denk ik niet zijn
    ik heb een 300 wat voeding
  • [quote:066c3995af="desperado"]kaart alleen aan frame en rand vast gepakt kan het denk ik niet zijn
    ik heb een 300 wat voeding[/quote:066c3995af]

    Zo'n noname ding? Grote kans dat dat de bottleneck is. FF testen in andere syteem is het advies.
  • [quote:cb7333352d="diniz"][quote:cb7333352d="houtig"] Heb je je wel electrisch(ofzoiets :)) ontladen toen je de kaart vastpakte?[/quote:cb7333352d]

    Kun je beter van te voren doen. :P[/quote:cb7333352d]
    Ik bedoelde ermee dat als ie dat niet had gedaan dat dan de kaart misschien beschadigt is 8)
    Maar zo te zien moet de kaart niet beschadigt zijn op de manier hoe hij/zij ermee is omgegaan
  • [quote:aa729c18f8="houtig"][quote:aa729c18f8="diniz"][quote:aa729c18f8="houtig"] Heb je je wel electrisch(ofzoiets :)) ontladen toen je de kaart vastpakte?[/quote:aa729c18f8]

    Kun je beter van te voren doen. :P[/quote:aa729c18f8]
    Ik bedoelde ermee dat als ie dat niet had gedaan dat dan de kaart misschien beschadigt is 8)
    Maar zo te zien moet de kaart niet beschadigt zijn op de manier hoe hij/zij ermee is omgegaan[/quote:aa729c18f8]

    Snap ik ook wel, het was ff een klein grapje. Trouwens het komt uiterst zelden voor dat hardware kapot gaat na statische lading.
  • [quote:3ad9562eb6="diniz"]

    Snap ik ook wel, het was ff een klein grapje. Trouwens het komt uiterst zelden voor dat hardware kapot gaat na statische lading.[/quote:3ad9562eb6]

    Oooooooooooooooooooooooooohhh
    Hmm kreeg dat advies van iemand maarja toch voor de zekerheid.
  • Ik heb hem er opnieuw in gezet maar het lijktalsof het moederboard er nix mee doet normaal geeft het een piep en start op
  • Geeft windows trouwens aan dat ie nieuwe hardware heeft gevonden?
  • Het systeem doet nix zichtbaars meer. het systeem blijft dood geen piepjes geen bios meldingen, monitor krijgt geen signaal, nada nothing ik snap er nix van
  • [quote:3440928326="desperado"]Het systeem doet nix zichtbaars meer. het systeem blijft dood geen piepjes geen bios meldingen, monitor krijgt geen signaal, nada nothing ik snap er nix van[/quote:3440928326] Hmm dan komt je naam wel overeen met je probleem :wink:
  • Hmm lijkt erop dat ie geen contact maakt is de kaart beschadigt? Of heb je hem verkeerd ingestoken? (kan toch?) suc6
  • vraag: kom je door de bios ? Of zelfs in de bios uberhaupt ?
    Of gewoon stil, zwart, geen geluid.

    Videokaart is 1 van de eerste dingen, die gecheckt worden bij boot. Zodra daar iets niet goed mee is, doet ie niets meer.
  • Inderdaad hij doet helemaal nix geen geluid geen beeld alleen fans
    als ik de power kabel van de grafischekaart alhaal voor booten . beging het systeem bij booten hevig te piepen en krijg ik een melding van de grafische kaard op het scherm dat de externe powerkabel niet verbonden is. mijn systeem voldoet aan de minimum systeem eisen wat nu?
  • Ik denk dat het aan je voeding licht. Een radeon 9800 vreet nogal
    het een ander aan stroom en jouw voeding is minimaal.
    Heb je de kaart ook nog appart op de voeding aangesloten?
    Er zit meestal nog een split stukje bij. Deze moet je aan de videokaart
    vast maken en aan de voeding. En anders zou ik het eens proberen met
    een andere voeding. Of in een andere computer.

    Succes!
  • als er op het scherm staat dat de externe powerkabel niet verbonden lijkt me dat je de powerkabel naar de vidcard niet goed hebt zitten of dat je voeding het niet trekt….. sim-pol
    probeer misschien ook es een bios reset :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.