Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Herinstallatie Omega drivers voor 9500

Anoniem
diniz
5 antwoorden
  • Ik heb door een nieuwe install van XP, ook de VGA drivers opnieuw geinstalleerd. Ik maak gebruik van de Omega drivers 2.4.74a. Echter bij de installatie kan ik nu opeens niet meer kiezen voor de hacked driver. Ik kan op dit moment dus niet van mijn 9500 een 9700 maken met deze driver. Help, hoe kan dit, en wat doe ik verkeerd?
  • Gewoon installeren en na installatie de atim2tag.sys file vervangen door de hacked file van http://www.ocfaq.com/softmod/.
  • Na installatie? Niet ervoor, anders neemt ie hem toch niet mee? Over dat sys bestand, in de omega driver die ik nu heb, staat in de map hacked ook dat sysbestand, echter het is exact hetzelfde als het bestand wat gewoon in de inf map staat. Is dit nu idd niet de juiste, en kan ik BTW zowiezo beter de laatste versie catalyst drivers downen met patch?
  • Die in de hacked directory van van de omega's is ook de goeie. Als jij de gehackte over de normale kopieert installeer je hem in wezen handmatig. Die file moet gewoon altijd vervangen worden, of je nu 3.10 of 3.1 van de catalyst gebruikt.
  • Thanx Diniz, heb de cat. 3.9 gebruikt en zit met mijn R9500 van 2243 naar 3837 punten met 3dMark03. Dus ik heb weer een R9700 :D . Eens zien of ik mijn topscore van 4615 weer kan bereiken!

    http://service.futuremark.com/compare?2k3=1692219

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.