Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart opgeblazen... oeps.

Anoniem
Red Dragon
11 antwoorden
 • Ik heb me vga kaart opgeblazen :oops: .Ik weet het het is een domme fout maar goed , ik had een paar dagen geleden mijn MX'je overgeklokt met rivatuner naar een core van 220 nou , dat ging dagen goed , tot vandaag ik kreeg geen normaal beeld meer pc liep constant vast.. Ik heb er nu een andere videokaart inzitten (Voodoo 3 3000 ) Mijn MX is helaas niet meer te repareren .. :( Weet iemand toevallig welke spellen het soepel doen op een Voodoo 3 ? Thnx alvast.
 • … om eerlijk toe te geven.. ik moest ernstig lachen toen ik dit las
  maaruh moet je niet in het game forum zijn? :roll:
  sterkte verder knul… sparen voor een videokaart misschien? :lol:
 • je mag mijn gf4mx440 wel overkopen als je em zelf kunt ophalen ;)
 • De kaart doet het ook niet normaal meer als je de kaart weer op de default waardes laat lopen?

  wat de games betreft, probeer het uit ipv deze vraag te stellen, vind het een overbodige vraag aangezien jij zelf bepaald wat speelbaar is en een ander niet.
 • ik dacht dat je shift in moest houden bij het opstarten, dan laadde rivatuner de standaard snelheid van de kaart.. check rivatuner ff ;)

  ik had foutmeldingen in games, dit heb ik gedaan; standaard snelheden instellen, rivatuner dr afgedonderd, drivers deinstalleren, drivers opnieuw installeren en mijn mx440 deed het weer :)
 • [quote:4402354cda="Computerfreakje"]Ik heb me vga kaart opgeblazen[/quote:4402354cda]Ik neem aan dat je deze conclusie trekt op basis van het feit dat je kaart niet meer [i:4402354cda]lijkt[/i:4402354cda] te werken. Heb je 'm al in een andere PC getest? Hoe weet je dat ie niet meer te repareren is?
 • [quote:fc7634a97a="Captain_Kansloos"][quote:fc7634a97a="Computerfreakje"]Ik heb me vga kaart opgeblazen[/quote:fc7634a97a]Ik neem aan dat je deze conclusie trekt op basis van het feit dat je kaart niet meer [i:fc7634a97a]lijkt[/i:fc7634a97a] te werken. Heb je 'm al in een andere PC getest? Hoe weet je dat ie niet meer te repareren is?[/quote:fc7634a97a] Ik heb hem ook al in een andere pc getest en hetzelfde resultaat >> DOOD> Maar jah een leer voor de volgende keer hé.
 • [quote:533e6177fe="Red Dragon"]De kaart doet het ook niet normaal meer als je de kaart weer op de default waardes laat lopen?

  wat de games betreft, probeer het uit ipv deze vraag te stellen, vind het een overbodige vraag aangezien jij zelf bepaald wat speelbaar is en een ander niet.[/quote:533e6177fe] Tja , daar heb je gelijk in ja , maar ja toch is de voodoo 3 nog niet zo slecht volgens mij
 • [quote:d2809c0d8d="Computerfreakje"][quote:d2809c0d8d="Red Dragon"]De kaart doet het ook niet normaal meer als je de kaart weer op de default waardes laat lopen?

  wat de games betreft, probeer het uit ipv deze vraag te stellen, vind het een overbodige vraag aangezien jij zelf bepaald wat speelbaar is en een ander niet.[/quote:d2809c0d8d] Tja , daar heb je gelijk in ja , maar ja toch is de voodoo 3 nog niet zo slecht volgens mij[/quote:d2809c0d8d]
  nou dan gebruik je die toch lekker?
 • [quote:e62f91dfc6="computer_nerdo"][quote:e62f91dfc6="Computerfreakje"][quote:e62f91dfc6="Red Dragon"]De kaart doet het ook niet normaal meer als je de kaart weer op de default waardes laat lopen?

  wat de games betreft, probeer het uit ipv deze vraag te stellen, vind het een overbodige vraag aangezien jij zelf bepaald wat speelbaar is en een ander niet.[/quote:e62f91dfc6] Tja , daar heb je gelijk in ja , maar ja toch is de voodoo 3 nog niet zo slecht volgens mij[/quote:e62f91dfc6]
  nou dan gebruik je die toch lekker?[/quote:e62f91dfc6] Zo , bedoelde ik het eigenlijk niet , maar wat ik ermee wou zeggen is , kijk de voodoo 3 kan natuurlijk geen age of mythology aan of Half-Life 2 of Colin Mcrae rally 2 of Tony hawk 3 etc… Maar hij kan wel red aleet 2 aan en Half-Life 1 etc..
 • Wat is het probleem dan :roll: Zoek gewoon voor jezelf uit wat jij leuke spellen vind die je kunt spelen, door bijvoorbeeld demo's te downloaden, zo voorkom je een hoop onzinigge topics.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.