Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Systeem boot wel/niet wat is er aan de hand?

None
8 antwoorden
  • Als eerste Hallo!

    Ik zit met een opmerkelijk (iig voor mij) probleem dat luid als volgt.

    - Ik druk mijn systeem aan, hij boot, scherm komt alles loopt goed.

    - Dag later of paar uur, ik druk mijn systeem aan, alle fans en troepjes beginnen te draaien, maar GEEN beeld GEEN post piep :(

    Nou heb ik net een nieuwe videokaart dus had ik het id dat het daar miss aan kon liggen. Ik heb dat ding eruit gehaald, oude kaart erin en ja hoor booten als een trein, had ook meteen de bios gecleared dus moest instellingen veranderen. Dat doe ik en druk op opslaan, opstarten.
    Beeld valt uit en nee komt niet meer terug……. computer uit gedaan en weer aan, beeld komt, sluit af startopnieuw op probleem "lijkt" weg.

    Vervolgens stop ik mijn NIEUWE kaart erin en ja hoor BEELD….maar niet voor lang nu al 3x na de computer aan te zetten heb ik geen beeld gehad.. de enigste manier hoe ik na mijn id beeld kan krijgen is door mijn oude kaart er ff in te doen, en dan mn nieuwe.. en met een beetje geluk krijg ik beeld :S


    mensen mensen wie kan mij helpen met mijn probleem

    *systeemspecs*

    Asus A7N8X Del. AMD 1800XP. 256 kingston 2700. Asus Radeon 9600XT

    oude kaart Connect 3D Radeon 9000
  • Het lijkt een beetje op wat ik gehad heb, bij een club3d kaart:

    Bij koude start, geen beeld. Aan / uitzetten soms ineenkeer weer beeld en soms 3x aan/uit zetten. De kaart was net nieuw. De kaart was RMA gegaan en RMA-afdeling had het getoetst in een ander systeem en ook hetzelfde.

    Wil je niet bangmaken, maar ik ben bang dat het aan je videokaart ligt. Vraag me niet in detail wat het is, want dat heeft niemand aan mij teruggekoppeld.
  • :D maakt niet uit of je me bang maakt :D

    Ik had zelf ook wel het id dat het aan mijn nieuwe vidkaart lag, alleen het aparte is/was dat wanneer ik mijn oude kaart erin deed, ik ook na iut het bios te gaan geen beeld had.. maar vooralsnog hij ging vanmorgen aan met mijn oude kaart.. dat maakt het vermoeden van mijn nieuwe videokaart sterker.
  • Is het mogenlijk dat dit probleem kan komen omdat mijn voeding dit niet kan trekken?

    ik heb een 300w voeding die standaard werd geleverd bij mijn sweex kassie
  • Had hetzelfde, dacht ook dat het aan mijn videokaart lag maar het was mijn voeding (300 watt). Het bleek dat mijn voeding brak was :x .

    PS: Als je de computer opstart, valt hij dan soms ook zomaar uit ?
  • Nee hij valt niet zomaar ineens uit, alleen bij aanzetten, of verandering in de bios…

    ben nu bezig met testen van het systeem heb er nu een antec 350W in zitten….. en het "lijkt goed te zijn" maar ja ff afw88 maar

    morgen haal ik een qtec 550w op als ik het probleem dan nog heb… stuur ik hem maar op als niemand anders een id heeft wat het kan zijn.
    :wink:
  • [quote:b75f97b99a="Neorim"]ben nu bezig met testen van het systeem heb er nu een antec 350W in zitten….. en het "lijkt goed te zijn" maar ja ff afw88 maar

    morgen haal ik een qtec 550w op als ik het probleem dan nog heb… stuur ik hem maar op als niemand anders een id heeft wat het kan zijn.
    :wink:[/quote:b75f97b99a]
    van die antec naar die qtec heeft weinig zin….
  • De antec die er nu inhangt is niet van mij maar van mn baas ;)
    Ik ben nog eens verder wezen kijken vandaag, maar zelfs op mijn eigen voeding deed hij het behalve 1 x de hele dag …. ik snap er nix meer van.
    Ik haal morgen een nieuwe voeding, komt het nog 1x voor dan ga ik hem RMAen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.