Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

ie helfr zenders neit op tv kaart

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Ik heb 3 dagen geleden een tv kaart gekocht (bij aldi met philips chip) maar ik heb erg veel ruis op sommige zenders. Ik heb autoscan gedaan en hij vind redelijk wat maar als ik op de site van casema kijk voor bijvoorbeeld Vernonica op kanaal 60 geeft mijn tv kaart daar niks weer.
 • zeer frustererend de ene keer kom ik langs nederland 1 en heb ik geluid, als ik vervolgens 2 kanalen verder ga en weer terug ga is het ruis
 • Mijn eerste idee is toch dat het aangeboden signaal wat aan de zwakke kant is.
  Sta je direct op de aansluiting van de kabel of zit je op een aftakking van de kabel al of niet met een splitter?
  Is de coax kabel degelijk aangesloten op de stekkers, als er maar een draadje van de ommanteling te dicht in de buurt van de kern komt heb je al problemen!
  Zitter er kinken in de coax of zijn er beschadigingen aan, probeer eens een nieuwe kabel en is de kabel niet veel te lang ?
 • Ik heb de die kaart ook vermoed ik, als die in de meegekleverde PCs hetzelfde is

  Heb je de GOEDE kabel er wel in gedaan, dus niet de radiokabel??? dat "foutje" had ik namelijk gemaakt :lol:

  Jurrie
 • nee ik heb dus de ene keer wel geluid en andere keer niet. Als ik naar nederland 1 ga en ik hoor niks ga ik naar nederland 2 en dan weer naar 1 en dan hoor ik wel iets. (een gewone tv werkt wel op die kabel)
 • ik heb zelf ook een tv kaart (niet van de aldi) maar hij geeft wel slechter kwalitijd beeld dan als ik op dezelfde aansluiting een tv zet :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.