Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

S3 Savage 4 of ATI Radeon 7000 32 MB DDR

Anoniem
Hu'uruun
5 antwoorden
 • Hoi,

  Mijn zwager heeft een nieuwe PC. Daar zou oorspronkelijk een ATI Radeon 7000 32 MB DDR inzitten, echter, later bleek het een S3 Savage 4 32 MB te zijn. Volgens de winkelier zijn de prestaties ongeveer hetzelfde, wat denken jullie? Naar mijn weten heeft de Savage 4 sdram, dus dat zou al een minpunt moeten zijn. Zijn de prestaties ongeveer gelijk of niet. De winkelier zei ook dat het prijsverschil ongeveer € 5,- is. Ik hoor graag van jullie.
 • ik zou toch die radeon 7000 op eisen :evil:
  die wou je tenslotte, S3 kaartjes zijn geen geweldige kaarten.
  Het is niet zo'n onboard geval?
 • verschil in prijs mag dan wel 5 euro zijn, maar de s3 kaart doet toch beduidend slechter dan de radeon 7000.

  Idd, andere kaart eisen! :evil:
 • Bedankt voor jullie reacties, het is geen on board kaart gelukkig, maar ik zal dan toch maar een andere kaart opeisen, als ze die nog kunnen leveren tenminste, misschien dat ze er daardoor een Savage in hebben geprikt. Die knakker in de winkel wist niet eens hoe het kwam dat er een andere kaart inzat, maar goed, ik ga wel terug.
  Trouwens, toen ik met AIDA32 de hele boel ging bekijken zag ik trouwens dat AGP disables was, in de bios staat het wel allemaal aan enzo, dus waar dat nou weer aan kan liggen………..? Hij draait op een Asus P4PE-X mainboard met Intel 845 PE chipset en Windows XP SP1. Misschien dat jullie een idee hebben?
 • Of nee, weet je wat? Laat ik eens aardig zijn :wink:…….Ik zet gewoon mijn oude GeForce 2 MX erin, gebruik ik toch verder niet meer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.